Craiova: Studenții și masteranzii pot aplica pentru stagii de practică la Spirit...

Craiova: Studenții și masteranzii pot aplica pentru stagii de practică la Spirit Circuits

1.315
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Studenţii din anii terminali şi anii 1-2 la nivel masterat de la Automatică, Calculatoare şi Electronică Mecanică, Inginerie Electrică, Informatică industrială, Matematică şi Informatică, Ingineria şi Managementul Sistemelor Tehnologice sau Ştiinţe pot face stagii de practică la compania Spirit Circuits parte a grupului “SCL PCB Solutions Group Limited” care va construi o fabrică de circuite integrate la Craiova. 

 

Studenţii interesați, din anii 3-4 de nivel licenţă şi anii 1-2 la nivel masterat, de la facultăţile şi specializări mai sus enumerate, pot depune, în perioada 20 octombrie – 20 noiembrie, o scrisoare de motivație şi un CV pe adresa recruitment@spiritcircuits.com. Candidaţii care vor fi selectaţi vor susţine un interviu în perioada 1 decembrie – 30 ianuarie. Stagiul se va desfăşura pe o perioadă de 5 luni.

 

Studenţii şi masteranzii care vor să obţină detalii despre stagiul de practică o pot face astăzi, 20 octombrie, ora 12:00, la Sala Albastră a Universităţii din Craiova. (Clădirea centrală, str. A. I. Cuza, nr. 13). 

 

Fotografie simbol



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     13-05-2015
    Mesaje
    101

    Un proiect foarte bun. Sa vedem cati o sa se inscrie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.