Dolj: Autoturism proiectat în gardul unei gospodării din Radovan

Dolj: Autoturism proiectat în gardul unei gospodării din Radovan

538
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Accidentul rutier a avut loc ieri, in jurul orei 13.30, pe DN 56, în localitatea Radovan. O persoană a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova pentru investigaţii medicale.

Din primele cercetări ale poliţiştilor s-a stabilit faptul că D. CONSTANTIN, de 21 de ani, din Craiova, în timp ce conducea autoturismul din direcţia Craiova către Calafat, s-a angajat în efectuarea manevrei de depăşire neregulamentară, a unei coloane de autoturisme care erau oprite pentru ca un alt autoturism să efectueze virajul la stânga, spre comuna Întorsura. În urma acestei manevre autoturismul care s-a angajat în depăşire a acroşat cu partea dreaptă autoturismul care urma să efectueze virajul la stânga. Din impact primul autoturism a fost proiectat în afara părţii carosabile, pe gardul unui imobil.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui M MARIUS, 19 ani, din comuna Giubega, pasager în primul autoturism, care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Clinic de Urgenţe Craiova pentru investigaţii medicale.

Cei doi conducători de vehicule au au fost testaţi alcoolscopic, constatându-se că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. In cauză, s-a întocmit dosar de cercetare



3 COMENTARII

  1. #1
    Oldtimer
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1308

    21ani si viteza.directia gard.cum sa stea EXPERIMENTATUL IN COLOANA?

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1280
    Citat Mesaj initiat de niculicitavi
    21ani si viteza.directia gard.cum sa stea EXPERIMENTATUL IN COLOANA?

    Cu siguranta in aceste timpuri tineri si nu numai au impresia ca au masini cu propulsie supersonica sau ceva de gen…cat de tampit sa fi sa faci o asemenea gafa crezand ca reusesti insa sansele erau nule inca dinainte sa ii fi venit ideea sarmanului.

  3. #3
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1486

    nasol

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.