Dragoste cu năbădăi

Dragoste cu năbădăi

250
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

 ​
Ieri, în jurul orei 17.00, lucrători ai Poliţiei Calafat au fost sesizaţi prin 112 de către F.IONEL, 50 de ani, din Ciupercenii Noi, Dolj, cu privire la faptul că i-a sustrasă o sumă de bani din buzunar.
În temeiul sesizării, la locaţia indicată s-au deplasat poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Calafat, iar din primele cercetări a rezultat faptul că bărbatul în aceeaşi zi s-a întâlnit cu o femeie, care s-a recomandat a fi „Roxana” şi împreună au consumat băuturi alcoolice la un bar.
La un moment dat, „Roxana” i-a propus doljeanului să întreţină raporturi sexuale, motiv pentru care cei doi s-au deplasat într-o locaţie mai izolată, pe malul Dunării. Ajunşi aici femeia a profitat de neatenţia şi starea de ebrietate a bărbatului şi i-a sustras din buzunar suma de 2.000 lei.
În urma activităţilor specifice întreprinse de poliţişti a fost identificată femeia în cauză ca fiind vorba despre P.DIANA, 32 de ani, domiciliată în Calafat, iar cu prilejul controlului corporal asupra acesteia a fost găsită suma sustrasă.
Pe numele celei în cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
 
•  Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.