Gala “Vreau sa fiu actor!”

Gala “Vreau sa fiu actor!”

679
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Studentii Departamentului de Arta Teatrala Craiova, promotia 2012 va invita astazi, 2 iulie, icepand cu ora 17.00, la Gala “Vreau sa fiu actor!”, in Aula “Al.Buia” in incinta Facultatii de Agronomie.
Gala este, in fapt, examenul lor de licenta ce va fi marcat prin prezentarea a doua spectacole: “Educatiunea sentimentala la vite. O serbare scolara” si “Istoria comunismului povestita pentru bolnavii mintal”.
Primul dintre ele, “Educatiunea sentimentala la vite. O serbare scolara” este un colaj de texte extrase din opera lui I.L.Cragiale, un spectacol plin de umor regizat de Alina Rece si Edith Mag.
Spectacolul “Istoria comunismului povestita pentru bolnavii mintal”, in regia Alinei Rece, care va incepe la ora 19.30, se bazeza pe piesa cu acelasi nume a lui Matei Visniec. Acest spectacol aduce pe scena Departamentului o surpriza, prin prezenta actritei Mirela Cioaba.
Din distributie fac parte Alexandru Mandoiu, Cosmin Dolea, Mihaela Nicolae, Ionut Marcu, Ruxandra Radu, Vlad Popescu, Eva Stefanescu, Sara Ciuculete, Alin Calinescu, Dragos Teodorescu, Ruxandra Enache, Tatiana Ciorba si Andreea Gheorghe.
Intrarea este libera.
Mai multe informatii despre Departamentul de Arta Teatrala din Craiova puteti afla de pe site-ul oficial http://www.actorie-craiova.ro.Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.