Gașca Zurli aduce primăvara în Craiova pe 23 martie, la Casa de...

Gașca Zurli aduce primăvara în Craiova pe 23 martie, la Casa de Cultură a Studenților, de la ora 6

464
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Gașca Zurli, cel mai mare teatru pentru copii din România, cu povești sută la sută românești, ajunge pe 23 martie în Craiova, cu cel mai nou spectacol – Întâmplări din lumea poveştilor.

Întâmplări din lumea poveștilor este despre prietenie, sinceritate şi fair-play, un spectacol magic al imaginației creat în același stil original Zurli: interactiv, plin de energie și culoare.

Cântece noi, antrenante, multă veselie și mesaje educative pe care copiii le rețin cu ușurință și cu plăcere.

Fetița Zurli, cel mai îndrăgit personaj sută la sută românesc, va învăța împreună cu cei mici două lecții importante: lecția prieteniei și lecția promisiunilor respectate.

Fetiței Zurli îi place să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găsește tot felul de motive și scuze pentru a nu face ordine în lucruri. Ea cautā diverse șiretlicuri pentru a scăpa de sarcina ce i se pare atât de dificilă. Găsește cele mai nepotrivite ajutoare: Lupul din Scufița Roșie și Motanul, din Pinocchio. Ambele o învață cum să ascundă adevărul.

Pentru că Truli, Clopoțel, Zdrăngănel și Yuppi îi sunt prieteni adevărați, ei o vor ajuta pe Fetița Zurli să își facă ordine în cameră. Tot ei îi vor arată cât de plăcută poate fi această activitate atunci când ai prietenii aproape și când pui suflet în ceea ce faci.

Zurli, teatru fenomen național, aduce cântece noi, antrenante si multă veselie.  Este un teatru care a fost construit pe o nevoie existentă, dorința creatoarei Mirela Retegan de a-i explica fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ și care să îi dezvolte imaginația și să îi dea încredere în sine.

Biletele sunt puse în vânzare online, pe eventim.ro și în magazinele partenere Eventim din orașul Craiova. Dacă rămân bilete nevândute, în ziua evenimentului, începând cu ora 16.30 veți putea găsi bilete și la intrarea Casei de Cultura a Studenților. Costul unui bilet este de 22 de lei. 

Mai multe informații puteți găsi pe site-ul zurli.ro

 

 

 

 

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.