Gheorghe Nedelescu: Zeci de şantiere au fost deschise electoral

Gheorghe Nedelescu: Zeci de şantiere au fost deschise electoral

341
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Municipalitatea craioveană a demarat în forţă o amplă campanie de astupare a gropilor din Bănie. City managerul Băniei, Gheorghe Nedelescu, a declarat că au fost intervenţii de acest gen în zona Romanescu şi pe strada Potelu, în prezent, echipele astupând gropile  de pe strada Râului.

“În maxim 2 zile finalizăm pe Râului. Vom continua pe strada Brestei, de la cimitirul Bobonete, unde este dezastru, la capitolul gropi. De data asta vom face o inventariere a gropilor care au fost asfaltate. Mai exact  vom măsura gropile, le vom poza şi pe o perioada de 2 ani, cât este garanţia, vom urmări să vedem dacă se deteriorează din nou “, a menţionat Gheorghe Nedelescu

Nedelescu a menţionat că, din păcate, sunt mai multe şantiere deschise, pentru care nu există în buget banii pentru execuţie. “Vechea conducere a primăriei a deschis electoral mai multe lucrări însă nu a prevăzut şi bani pentru realizarea lor. În prezent, doamna primar Olguţa Vasilescu face eforturi pentru a obţine banii necesari de la Guvern”, a încehiat Nedelescu.

 

Sursa: [url]http://www.oltenasul.ro[/url]Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.