Ion Prioteasa, prezent la Sadova pentru lansarea lui Vasile Jianu

Ion Prioteasa, prezent la Sadova pentru lansarea lui Vasile Jianu

515
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a participat luni dimineaţă la lansarea candidatului PSD la primăria comunei Sadova, Vasile Jianu, evenimentul la care au participat câteva sute de persoane fiind organizat cu prilejul zilei comunei. Cu acest prilej candidatul Uniunii Social Liberale la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, le-a vorbit celor câteva sute de persoane prezente la eveniment despre proiectele pe care, în calitatea sa de preşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, le-a dezvoltat alături de primarul localităţii Sadova, Vasile Jianu.

“Am venit cu mare bucurie într-una din cele mai mari localităţi din judeţul Dolj. Dacă în celelalte localităţi populaţia scade aici, la Sadova, numărul locuitorilor creşte. E cea mai mare creştere demografică din România. Într-un moment în care am ajuns la spitalul nostru din Dăbuleni am întâlnit 7 femei din Sadova care abia născuseră. Am văzut starea jalnică a acestui spital şi am investit peste 1 milion de euro în ultimii 2 ani cu gândul la Sadova. Altădată un bătrân din Sadova mi-a spus chiar în acest târg în care ne aflăm azi că şcoala din localitate cade pe copii şi că aceşti elevi învaţă în trei ture. Atunci am făcut tot ce am putut şi ce a depins de mine pentru a ajuta această localitate. Am fost alături de Sadova în toate momentele dificile prin care a trecut. Vom fi în continuare pentru că trebuie să ridicăm această localitate şi să o aducem mai aproape de civilizaţie. În urmă cu câteva săptămâni am primit şi o veste bună de la Bucureşti pentru că acolo a fost instalat un guvern condus de Uniunea Social Liberală iar acest lucru a început să se vadă deja. Având un premier PSD, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj tot PSD şi pe primarul de aici, Vasile Jianu, tot PSD, pot să spun că vor veni zile şi mai bune pentru această localitate” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa. Totodată, candidatul Uniunii Social Liberale la preşedinţia Consiliului Judeţean Dolj i-a îndemnat pe locuitorii comunei adunaţi în târgul din comuna Sadova, unde a fost organizat evenimentul lansării, să-i ofere în continuare încredere actualului primar şi să-l voteze pentru încă un mandat. „Eu îi acord tot sprijinul de care are nevoie. Nu uitaţi, pe 10 iunie, uitaţi-vă pe buletinul de vot pentru că prima poziţie aparţine primarului iar pe un alt buletin de vot, tot pe prima poziţie, mă veţi găsi pe mine, Ion Prioteasa” a afirmat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

La rândul său primarul comunei Sadova şi candidat pentru un nou mandat la funcţia de edil şef, Vasile Jianu, a vorbit despre câteva dintre realizările pe care le-a avut în mandatul 2008-2012, între care modernizarea drumurilor aflate în extravilan (Raieţi – Craioveanul, Sadova Podul I – Mirin – Berciu, Sadova -Brigada, Piscu Sadovei – Gângiova, Sadova – Oaga), modernizarea sediului primăriei Sadova, alimentarea cu apă în satele Sadova, Piscu Sadovei, Raieţi, Damian, înfiinţarea Centrului de permanenţă Sadova precum şi modernizarea postului de poliţie.

“Dacă până acum două luni nici nu ştiam când vor fi alegerile locale pentru că vechiul guvern dorea să le comaseze cu cele parlamentare şi dacă până acum două săptămâni de zile era alt guvern, la ora actuală guvernul e condus de preşedintele PSD Victor Ponta. Pe 10 iunie ar putea fi un fapt unic pentru Sadova, să avem un premier PSD, un preşedinte de Consiliu Judeţean PSD în persoana domnului Ion Prioteasa şi un primar PSD” a declarat candidatul PSD la primăria comunei Sadova, Vasile Jianu.

Evenimentul lansării la care au fost prezente câteva sute de persoane a fost organizat în târgul de săptămână al comunei Sadova. Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a fost însoţit de câteva zeci de susţinători şi simpatizanţi.

Sursa: http://radicaldedolj.info/Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.