Jandarmii au dat proba finală la atletism, în Grădina Botanică

Jandarmii au dat proba finală la atletism, în Grădina Botanică

1.504
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
Cu ocazia sărbătoririi, pe 3 aprilie, a 166 de ani de la înființarea Jandarmeriei Romane, în cadrul celor două unități de Jandarmi din Craiova s-a desfășurat o serie de concursuri sportive: șah, tenis de masă, tir și atletism. cros jandarmi 3 
Azi, în Grădină Botanica din Craiova, în prezența prefectului județului Dolj, Sorin Răducan, doamnei Natalia Andrei, fosta mare campioană mondială la atletism, fostei glorii a Universității Craiova, Nicolae Ungureanu, Felix Grigore, managerul general al CSU Craiova și al comenzilor celor două unități, s-a desfășurat etapa finală a probei de atletism, precum și premierea celor care au ocupat primele trei locuri, la probele amintite. Cu această ocazie au concurat, la aceeași proba de atletism, și 20 de elevi de la LPS ”Petrache Triscu” din Craiova, aceștia fiind premiați de Jandarmi, dar și de reprezentanții CSU Craiova.


2 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Da ! Bănuiesc că nu mai au nevoie de berbec să spargă uși,îl băga la înaintare ,un umar si zboară ușa țăndări!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.