Managerii de la Cummins Generator Technologies s-au întâlnit cu Ion Prioteasa

Managerii de la Cummins Generator Technologies s-au întâlnit cu Ion Prioteasa

7.235
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, s-a întâlnit, vineri dimineață, cu managerul fabricii Cummins Generator Technologies România, Marius Lungu, cu care a vorbit despre condițiile în care compania își desfășoară activitatea pe platforma industrială a uzinei Electroputere Craiova.

În cadrul întrevederii, care a avut loc la Consiliul Județean Dolj și la care a mai participat directorul de operațiuni al Kirchhoff Automotive România, Gabriel Porojan, s-a mai discutat despre posibilitatea extinderii investiției pe care Cummins Generator Technologies o dezvoltă la Craiova, precum și despre sprijinul pe care autoritățile locale îl pot oferi în acest sens companiei.

„Este o companie mare care și-a deschis o fabrică pe platforma industrială a uzinei Electroputere Craiova. Managerul fabricii Cummins de la Craiova a exprimat intenția de a studia posibilitatea extinderii acestei investiții. Am convenit împreună ca în perioada următoare să facem o vizită la fabrica pe care Cummins o deține la Craiova. Le-am transmis că-i primim cu toată deschiderea, pentru că, așa cum am mai spus-o, Consiliul Județean Dolj sprijină orice investiție care generează locuri de muncă”, a declarat președintele Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa.

Managerul Cummins Generator Technologies România, Marius Lungu, a mai declarat că este mulțumit de forța de lucru pe care a găsit-o la Craiova, despre care a afirmat că este de înaltă calificare și pregătire profesională.

Fabrica Cummins Generator Technologies Romania de la Craiova a fost înființată în anul 1999 și are ca obiect de activitate producția de generatoare electrice. La fabrica Cummins Generator Technologies Romania de la Craiova sunt angajate peste 700 de persoane.

Sursa: lupamea.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-06-2006
    Mesaje
    472

    Asta trebuia facut din Electroputere … nu aprozare si chioscuri …

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.