Nervi şi sânge pe caldarâm: Un tânăr a ajuns în arest, iar...

Nervi şi sânge pe caldarâm: Un tânăr a ajuns în arest, iar un bătrân la spital, după ce s-au luat la bătaie

4.391
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

Magistraţii craioveni au dispus începerea urmăririi penale faţă de un tânăr de 29 de ani, din Craiova, Cătălin Babiuc, pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă, după ce s-a apucat la bătaie cu un alt craiovean în vârstă de 75 de ani. Incidentul a avut loc ieri, după o ceartă care a început în autobuz şi s-a terminat în staţia de la Parcul „Romanescu”. 

Din primele cercetări a rezultat că bărbatul de 29 de ani a avut un conflict spontan, în data de 4 aprilie a.c., în jurul orei 11.30, cu D.MIHAI, 75 de ani, lovindu-se reciproc, moment în care cel din urmă s-a dezechilibrat şi în cădere s-a lovit la cap.

„În urma examinării medico-legale a lui D.MIHAI s-a stabilit că leziunile traumatice au putut fi produse prin lovire cu şi de corpuri dure şi că bătrânul necesită 80-90 de zile de îngrijiri medicale de la data producerii lor, dacă nu survin complicaţii care pun în primejdie viaţa persoanei”, a precizat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Tânărul a fost introdus în arestul Inspectoratului de poliţie Dolj pe bază de ordonanţă de reţinere pe 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.  În cauză s-a luat legătura cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova şi s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă cu punere în primejdie a vieţii.

Foto: www.oradedolj.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     02-04-2013
    Mesaje
    11

    Tragic,din pacate asemenea episoade alimenteaza exponential cotidianul.

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1137

    nasol moment

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.