Olguţa Vasilescu a dat scaunul de primar pe jilţul de ban al...

Olguţa Vasilescu a dat scaunul de primar pe jilţul de ban al Craiovei

3.439
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

După ce, ieri, primarul Lia Olguţa Vasilescu a purtat o rochie de epocă, din perioada domnitorului Mihai Viteazul, cu care îşi va face apariţia la Carnavalul care va fi organizat duminica aceasta în Piaţa „Mihai Viteazul”, afirmând că se simte „ca o prinţesă”, astăzi primarul Craiovei a simţit pentru câteva clipe cum e să stai în jilţul unui domnitor.

Prezentă la vernisajul expoziţiei „Mihai Viteazul şi Bănia”, expoziţie în cadrul căreia pot fi văzute obiecte autentice din perioada domniei banului Craiovei, precum monede, documente de conţin semnătura originală a lui Mihai Viteazu, dar şi bijuterii şi arme, primarul Olguţa Vasilescu a fost invitată să ia loc pe jilţul domnitorului, ce-i drept o replică a originalului, datând din secolul al XIX-lea. Probabil nu la fel de confortabil ca şi scaunele de birou din ziua de azi, scaunul domnesc a merit să fie încercat, fie şi preţ de câteva secunde, de edilul şef al Craiovei.



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     13-04-2013
    Mesaje
    10

    A cam luat proportii,de la cavit 9?!

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1293
    Citat Mesaj initiat de Peterneamtz
    A cam luat proportii,de la cavit 9?!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.