Olguţa Vasilescu: „Firma cu care pretinde Mititelu că a modernizat stadionul nu...

Olguţa Vasilescu: „Firma cu care pretinde Mititelu că a modernizat stadionul nu există. Nici facturi, chitanţe ori avize”

1.225
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 4,80)

„Am văzut că o parte a presei a transformat ceea ce s-a întâmplat ieri (încercarea patronului FC U Craiova de a reveni pe Oblemenco n.r.) într-un conflict personal între mine şi Mititelu. Nu este vorba de aşa ceva, ci pur şi simplu de aplicarea legii care e pentru toţi la fel. Dacă vreţi să vă faceţi o părere o să vă spun care este situaţia exactă”, a afirmat Olguţa vasilescu, întrebată fiind cum comentează situaţia.

„Mititelu nu mai avea contract cu Primăria din anul 2010, iar din 2008 nu a mai achitat nici o sumă de bani cu titlu de redevenţă, taxă sau impozit ori plată a utilităţilor. În 2011, municipalitatea a cerut instanţei să dispună evacuarea FC Universitatea Craiova din incinta stadionului pentru nepltata datoriilor de redevenţă şi utilităţi. Din acel an, stadionul a fost, practic, abandonat şi aţi văzut cu toţii cum l-am preluat în 2013, pentru că aţi fost acolo, aţi filmat şi fotografiat. Ca să împiedice evacuarea cerută de primărie în 2011, Mititelu a solicitat prin instanţă despăgubiri de 3.000.000 de euro, reprezentând plata unor modernizări pe care pretinde că le-a făcut.

Acest proces ar fi trebuit să se finalizeze până astăzi, de fapt ar fi trebuit să se finalizeze imediat. Asta pentru că ar fi trebuit să se ia în considerare că, prin contract, Adrian Mititelu se angajase că, dacă vor fi făcute modernizări la acest stadion, costul nu va fi decontat de municipalitate.

Şi aici există un act adiţional în acest sens. La art. 3 din acest act se precizează expres acest lucru. „(…) Cheltuielile vor fi suportate integral de concesionar, nu vor fi recuperate de la concedent şi nu vor modifica obligaţia de plată a redevenţei Anuale conform contractului”. Mai clar de aşa nu ştiu dacă este posibil. Cu alte cuvinte, Mititelu trebuia să aibă acceptul Primăriei Craiova ca să poată face orice fel de modernizare la stadion şi, oricum, prin acest contract se angaja că – şi este semnat de dumnealui, de Antonie Solomon şi de alţi funcţionari din Primărie – în nume personal, că aceste cheltuieli nu vor fi decontate de municiplaitate. În acel moment, acel dosar cu chletuielile lui de trei milioane de euro ar fi trebuit să se încheie. Din păcate nu s-a întâmplat acest lucru”, a explicat, astăzi, primarul Craiovei.

„La dosar nu există niciun fel de document justificativ pentru vreo cheltuială făcută, asta însemnând facturi, chitanţe, proces-verbal de recepţie, autorizaţie de construcţie etc. Ar fi trebuit să aibă autorizaţie de construcţie de la Primăria Craiova ori ea nu există, nu există avize, nu există plata deconturilor, absolut nimic care să-i justifice pretenţiile de teei milioane de euro. Totuşi, a cerut o ordonanţă prezidenţială care să-l reintegreze în Complexul „Ion Oblemenco”până la finalizarea dosarului, când ar uram să se dispună fie plata noastră către el, fie va pierde procesul…”

„… De aici începe odiseea”

„Adrian Mititelu nu putea fi reintegrat undeva unde nu era integrat, pentru că el nu mai avea contract cu municipalitatea din anul 2010. În 2011, deja se ceruse evacuarea lui din acest stadion. Complexul Sportiv „Oblemenco” nu există. În toate documentele există Stadionul „Ion Oblemenco”, iar Complexul Sportiv Municipal Craiova urmează să se construiască începând de anul viitor. Pe Stadion există doi proprietari: este vorba de municipalitate, care a şi cedat dreptul de folosinţă către Compania Naţională de Investiţii (CNI) ca să se poată apuca de demararea investiţiei şi există Ministerul Tineretului şi Sportului, prin DJST Dolj, care nici măcar nu a fost parte în acest proces, nu i-a chemat în instanţă.

Cu alte cuvinte, această ordonanţă putea să fie opozabilă eventual municipalităţii, în niciun caz Ministerului Tineretului şi Spotului. Din cauza asta, executorul de ieri nu a putut să facă executarea, pentru că şi-a dat seama că nu sunt îndeplinite toate condiţiile legale. Şi este, atenţie, executorul ales de Mititelu, nu de municipalitate.

O altă chestiune foarte importantă este că nu se poate face executare în proprietatea publică a statului. Nu în România, nu în UE, dar uite că se poate la Craiova.

Hartman Tiberiu, judecătorul care i-a dat câştig de cauză lui Mititelu înţeleg că joacă fotbal săptămânal cu adjunctul lui Napoli” – a declarat Olguţa Vasilescu.



8 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    769

    Esti nebuna!!!Medicaamenteeeeeeeeee!!!!

  2. #2
    Addicted!
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    1652

    Uneori nici medicamentele nu mai au niciun efect, mai ales luate cu alcool.. ba din contra au efecte adverse..

  3. #3
    Member
    Data de inscriere
     22-03-2012
    Mesaje
    140

    au venit extraterestri si au schimbat gazonul…la trasaturile lui dn. mititelu este cea mai plauzibila varianta.

  4. #4
    Addicted!
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    1818

    oare cine minte?

  5. #5
    0-day Member
    Data de inscriere
     25-08-2013
    Mesaje
    5

    SCROAFA ROSIE !

  6. #6
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1827

    zau?da cu cine te certi cu noi?care am pus botul si te-am votat?

  7. #7
    Member
    Data de inscriere
     01-02-2013
    Mesaje
    223

    Să vă luăm pe sus, și pe tine cur*ă ieftină, și pe prostul de Mititelu. ăla un incompetent pentru că și el a greșit cu multe în momentul în care ai luat la primărie, iar tu procedezi exact ca o cur*ă, te apuci să îl scoți din acte, a jucat atâția ani pe stadionul ăla, a câștigat dreptul în instanță să joace iar tu ți-ai pus ambiția cu el să îl dobori. Poate ne punem și noi ambiția, că suntem destui, și te scoatem ușor din schema primăriei, bagaboanto. Nu uita, tu ești una singură, noi suntem cu miile, marea majoritate cum ne numești tu huligani, și nu e bine, vedeate-am cu genunchii roz

    Artists use lies to tell the truth. Yes, I created a lie. But because you believed it, you found something true about yourself
  8. #8
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    779

    Pleaca impreuna cu mititelu din orasul asta pana ne vom da toti seama de cat rau ati facut si cand sunt multi credc ca va iesi bn pentru noi nu pentru voi sunteti 2 nenorociti si tu si mititelu

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.