Oprescu: “Sper să fie un duş rece binevenit”

Oprescu: “Sper să fie un duş rece binevenit”

381
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Antrenorul celor de la FC Olt, Dan Oprescu, a declarat la finalul întâlnirii că speră ca eşecul să fie depăşit printr-un rezultat pozitiv în meciul de pe teren propriu cu Gloria Bistriţa.

 

“Sper să fie un duş rece binevenit, urmează două meciuri foarte grele acasă, nu avem voie să mai facem paşi greşiţi. Cu siguranţă după această înfrângere echipa va aborda altfel meciul cu Gloria Bistriţa. Nu are rost să discutăm prea multe când scorul este 3-0, e de prisos să gaseşti scuze, o să ne facem o analiză şi vom vedea ce s-a întâmplat. A contat absenţa unor jucători, dar cei care intră, de asta sunt în lot, trebuie să-i înlocuiască. Mi-a lăsta o impresie bună Alro, s-a văzut că în prima repriză au avut puţine emoţii, era presiune pe ei, aveau nevoie de victorie, după care şi-au dat drumul la joc şi a fost mai bine, din păcate pentru noi. Cred că ne-am retras inexplicabil, dacă în prima repriză am reuşit să stam foarte sus, să facem presing, să ţinem adversarul cât mai departe de poartă noastră, cred că în repriza a doua ne-am retras prea mult, iar când joci cu o echipă experimentată apar astfel de probleme”, a declarat Oprescu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.