Palatul Copiilor Craiova oferă noi posibilităţi tinerilor

Palatul Copiilor Craiova oferă noi posibilităţi tinerilor

859
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

spate palat copii Palatul Copiilor Craiova oferă noi posibilităţi tinerilor  poze

 

Palatul Copiilor din Craiova va beneficia, din această toamnă, de un centru de educaţie nonformală, graţie implicării companiei CUMMINS GENERATORS TECHNOLOGIES. Prin intermediul acesteia curtea amplasată în spatele Palatului Copiilor va fi transformată radical într-un loc de întâlnire pentru tineri.

,, Palatul Copiilor este de-a dreptul fericit să găzduiască un asemenea proiect, de implicare comunitară a unei corporaţii. Suntem într-o curte neutilizată de foarte mult timp, ne-am dorit să avem un spaţiu în care să se desfăşoare serbările copiilor, noi avem mii de premii anul. Din păcate, nu avem un spaţiu unde să se desfăşoare serbările, la noi acasă. Mereu trebuia să închiriem sau să parteneriem cu alţi membrii ai societăţii craiovene, astfel încât să reuşim să susţinem spectacolele copiilor. Demarăm astăzi ( n.r. ieri) un proiect care ne va ajuta să deţinem un centru de educaţie nonformală. Vom da o altă faţă palatului. Graţie Companiei CUMMINS GENERATORS TECHNOLOGIES, proiectul ne permite să construim un spaţiu  de educaţie nonformală, care va găzdui atât traininguri, cât şi workshopuri. Acesta va avea posibilitatea să fie şi închis, şi deschis pentru tot felul de activităţi. Curtea generoasă ne permite să găzduim mulţi spectatori. Suntem foarte iubiţi în Craiova. Vom facilita accesul copiilor cu dizabilităţi, am format grupe de astfel de micuţi. I-am integrat, participând la serbări. Consider că de acum încolo din ce în ce mai mulţi părinţi vor alege să-şi aducă micuţii la Palat. Fiecare copil este special şi merită un spaţiu frumos în care să se dezvolte”, a precizat Alina Ţacu, manager Palatul Copiilor.

,, Compania CUMMINS GENERATORS TECHNOLOGIES dezvoltă un proiect amplu de implicare în comunitate. Atunci când nouă ne este bine, trebuie să se vadă şi în oraşul nostru acest lucru. Această idee a venit graţie conducerii Palatului Copiilor. Ei au propus, iar noi am facilitat acest loc nonformal. Va fi o deschidere frumoasă de început de an şcolar. Proiectul va fi derulat pe mai multe etape. Se va construi un spaţiu, care va fi închis, dar şi deschis în acelaşi timp. Dorim să ducem la final mai multe proiecte, în colaborarea cu Palatul Copiilor. Nu vrem să ne oprim aici şi ar fi ideal să obţinem şi ajutorul altor companii”, a declarat Constantin Cosmin Berceanu, chief leader.

Sursa: http://www.oltenasul.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     02-05-2013
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    1520

    Foarte frumos.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.