PDL Craiova: Mai multe buletine de vot de același tip înmânate alegătorilor

PDL Craiova: Mai multe buletine de vot de același tip înmânate alegătorilor

383
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Reprezentantul Partidului Democrat Liberal din secția de votare 34 situată la Universitatea de Medicină și Farmacie, corpul vechi, a formulat întâmpinare cu privire la faptul că doi dintre reprezentanții din cadrul biroului electoral al secției au înmânat alegătorilor mai multe buletine de vot de același tip, pentru primar și consiliul local. Reprezentantul PDL a solicitat eliminarea celor doi membri din biroul secției de votare, precum și anularea respectivelor buletine de vot.

De asemenea, reprezentantul PDL a solicitat ca întâmpinarea să fie consemnată în procesul verbal de constatare a rezultatului alegerilor.

O situația asemănătoare s-a înregistrat și la secția de votare 125 de la Grădinița cu program prelungit nr. 21 de pe bulevardul Carol I, unde situația s-a remediat înainte ca alegătorii să introducă buletinele de vot de același tip în urne.

 1 COMENTARIU

 1. #1
  Racer
  Data de inscriere
   22-12-2007
  Locatie
   Niciodata Stabil
  Mesaje
  1261

  Sa se dea pedeapsa maxima pentru cei 2

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.