Ponta, Dragnea și Oprea vin la Comandamentul de Urgență, la Craiova

Ponta, Dragnea și Oprea vin la Comandamentul de Urgență, la Craiova

1.292
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Primul-ministrul Victor Ponta și vicepremierii Gabriel Oprea și Liviu Dragnea sunt așteptați la Craiova, unde se vor întâlnii cu primarii din țară, la Primărie, și apoi vor participa la Comandamentul pentru situații de urgență de la sediul Prefecturii Dolj. 

La ora 12.00, premierul Victor Ponta participă la deschiderea lucrarilor Asociației Municipiilor din Romania, la sediul Primăriei Craiova, unde se va întâlni cu edilii din țară.

La ora 14.00, acesta va participa la o videoconferință pe tema inundațiilor, alături de cei doi vicepremieri.

Surse neoficiale au susținut că Liviu Dragnea va merge în comuna Mischii, satul Motoci, unde mai multe gospodării au fost inundate, însă informația nu a fost confirmată până la această oră. Este posibil ca deplasare în județ să aibă loc după încheierea Comandamentului pentru situații de urgență.

 

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1589

    La mischi este prapad si motoci

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.