Prefectul Nicolae Giugea se teme de inundaţii în Dolj

Prefectul Nicolae Giugea se teme de inundaţii în Dolj

361
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Prefectul Nicolae Giugea a mers, marţi după-amiază, pe mai multe artere din judeţul Dolj, acolo unde drumarii doljeni acţionau pentru deblocarea rutelor judeţene. Unul dintre tronsoanele parcurse a fost cel dintre comunele Galicea Mare – Băileşti, unde se crease un blocaj din cauza viscolului ce aruncase pe carosabil o importantă cantitate de zăpadă. „Din datele pe care le am de la Centrul Meteorologic Oltenia suntem judeţul cu cea mai mare cantitate de zăpadă căzută la nivel naţional, spre exemplu, pe drumul galiciuca- Băielşi, unde a fost foarte puţin viscol, zăpada măsoară 1.8 metri, iar acolo unde nu a fost viscolită media la nivelul judeţului este de 90 centimetri, aşadar, este o cantitate de zăpadă foarte, foarte mare.

S-a muncit foarte mult, am avut şansa, mulţumim lui Dumnezeu, că nu am avut viscol, ca în Vrancea şi Buzău. Însă, atât cât a fost, a fost suficient cât să ne creeze probleme. În momentul de faţă nu avem localităţi izolate, însă într-adevăr avem sate unde se lucrează pentru că se circulă poe un singur sens de drum sau foarte greu. Greul va începe abia după topirea zăpezii, deja ne gândim cu groază că vor fi inundaţii”, a declarat Nicolae Giugea, prefectul de Dolj.

Giugea a mai precizat că drumarii de la SC LDP, societate din subordinea CJ Dolj, au intervenit foarte bine însă utilajele aflate în parcul auto ar trebui schimbate iar reprezentanţii Consiliului Judeţean Dolj să se gândească serios la achiziţia de freze şi tractoare noi.

Sursa: lupamea.ro


2 COMENTARII

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     28-01-2009
    Mesaje
    970

    Te gandesti cu groaza , dom’ prefect, ca de obicei!
    Posibil sa fie inundatii iar, dar voi tot ca in secolele trecute: inutili pe lume !

    Comentariu primit de mine pe rep. : mai i-a o carte de romana si invata !
  2. #2
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    728

    va ganditi cu groaza dar groaza nu va apuca cand tota vara ati stat degeaba in loc sa adanciti si sa trageti brazde pe canalele de scrgere din sate si comune?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.