Premiere în cadrul Festivalului de Teatru „Mereu Tânăr”

Premiere în cadrul Festivalului de Teatru „Mereu Tânăr”

253
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a găzduit , joi, 8 noiembrie, festivitatea de premiere din cadrul primei ediții a Festivalului de Teatru „Mereu tânăr”.

În cadrul acestei ceremonii, fiecare trupă de amator a primit o diplomă de participare, iar fiecare actor, câte un certificat de participare. La desfășurarea evenimentului au luat parte Lucian Dindirică, managerul Bibliotecii Județene, membrii juriului, prof. univ. dr. George Sorescu, Alina Rece, regizor în cadrul Teatrului Național „Marin Sorescu”, dar și prof. dr. Nicolae Bălașa.
Coordonatorii celor patru trupe care au participat la acest eveniment au fost încântați de cum a decurs totul, ținând să mulțumească organizatorilor pentru toată munca depusă.

„Marcăm, în această seară, finalul primei ediții a Festivalului de teatru „Mereu tânăr”. Am parcurs trei zile frumoase, trei zile în care, la Craiova, a fost iarăși sărbătoarea teatrului și a frumosului. . Reacțiile celor care au participat la această primă ediție a festivalului ne-au întrecut așteptările. Ne încearcă o frumoasă stare de bine să observăm că acești oameni, fie ei de la Neamț, de la Brăila sau București, au petrecut clipe frumoase în Cetatea culturală a Băniei și că vor transmite mai departe imaginea de oraș cultural pe care orașul nostru, cu onoare, o reprezintă. Prima ediție a acestui festival s-a încheiat si cum orașul nostru este o veritabilă capitală culturală europeană o așteptăm, de acum, pe cea de-a doua!” a precizat managerul Lucian Dindirică.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.