Primul concurs de biliard al anului din Craiova

Primul concurs de biliard al anului din Craiova

807
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(4 voturi, media: 4,00)

A juca biliard este pentru unii o meserie, pentru altii un hobby, dar pentru majoritatea oamenilor este o metoda excelenta de a se relaxa, inlaturand astfel stresul acumulat pe durata zilei.
Pe 1 si 2 februarie, la clubul Scoala de biliard, are loc primul concurs de biliard din Craiova al anului. Sunt asteptati in jur de 32 de participanti, care se lupta pentru cupa pusa in joc de organizatori. Concursul se va desfasura pe durata celor doua zile incepand cu ora 15.00, participantii avand astfel posibilitatea de a se antrena pe cele 4 mese profesioniste Clash competition.
Pentru inscriere trebuie achitata suma de 10 lei, suma virata integral la fondul de premiere. Va puteti inscrie la sediul clubului Scoala de biliard, pe strada G-ral Gh. Magheru, nr. 1B, et. 1, zilnic intre orele 07.00 – 04.00, pana sambata la ora inceperii concursului. Pe 1 Februarie la ora 15.00 va incepe tragerea la sorti, inscrierile ulterioare nemaifiind posibile. Concursul se doreste a fi un concurs de pregatire pentru participanti, unul dintr-o serie de concursuri satelit, care preced organizarea etapelor regionale ale campionatului national de biliard.
Concursul se va desfasura in sistem piramida dubla pana la ultimii 2 participanti, acest lucru inseamna ca un jucator poate sa piarda un meci, fara a fi eliminat, acesta jucand din nou cu cei care au pierdut. Astfel cupa poate fi castigata chiar si de un jucator care a pierdut un meci. Acest sistem e folosit la majoritatea concursurilor de biliard, din tara precum si din strainatate.
Sunt asteptati deopotriva si incepatorii, organizatorii considerand importanta participarea la concursuri, indiferent de valoarea jucatorilor, important fiind fairplay-ul, socializarea si practicarea unui sport intr-o atmosfera placuta, la standarde de campionat european.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Gamer
    Data de inscriere
     16-05-2006
    Locatie
     Craiova, Romania
    Mesaje
    854

    mergem!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.