Restricții pentru autovehiculele cu o masă totală > 30 de tone, între...

Restricții pentru autovehiculele cu o masă totală > 30 de tone, între orele 13:00 — 19:00

2,499
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Autovehiculele cu o masă totală > 30 de tone (masa proprie a vehiculului plus greutatea mărfurilor transportate) au restricții de circulație, astăzi, 11 ugust, în baza codului portocaliu de caniculă. În județele Dolj, Mehedinți, Caraș-Severin, Timiș, Arad și Bihor se vor înregistra temperaturi maxime cuprinse frecvent între 37 și 39 de grade.

Excepție fac: transporturile de persoane, de animale vii și de produse perisabile de origine animală și vegetală; vehicule care participă la intervenții în caz de forță majoră; transporturi funerare; transporturi poștale; transporturi de echipamente de prim ajutor; transporturi pentru distribuire de carburanți; transporturi de mărfuri sub temperatură controlată; transporturi pentru tractări vehicule avariate; transporturi pentru distribuirea de apă și hrană în zonele calamitate; transporturi cu vehicule specializate destinate prin construcție salubrizării; transporturi apă îmbuteliată; transporturi produse provenite din exploatări agricole, transporturi militare implicate în exerciții multinaționale.

Restricționarea circulației este necesară pentru protecția sectoarelor de drum asfaltat pe care, din cauza temperaturilor ridicate din timpul zilei, se produc deformări majore ireversibile cu pierderea stabilității îmbrăcăminții rutiere”, transmite CNAIR.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.