Şofer prins circulând cu 101 km/h prin localitate.

Şofer prins circulând cu 101 km/h prin localitate.

219
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un craiovean de 39 de ani a rămas fără permisul de conducere şi a fost amendat de poliţişti după ce, în cadrul unei razii în trafic desfăşurate în acest week-end, a bătut recordul de depăşire a vitezei regulamentare, fiind prins circulând cu 101 km/h pe DN 65 Craiova – Balş. Pe parcursul raziei, au fost aplicate nu mai puţin de 90 de amenzi pentru depăşirea vitezei regulamentare.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, la acest sfârşit de săptămână poliţiştii Serviciul Rutier Dolj în cooperare cu efectivele Serviciului Rutier Olt au acţionat cu radarele din dotare, în sistem releu, pentru prevenirea si combaterea excesului de viteză pe DN 65 şi DN 6. De asemenea, poliţiştii Biroului Rutier au acţionat în Craiova pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie cauzate de nerespectarea semnificaţiei culorilor semaforului electric.
În cadrul acestor activităţi, “recordul” de depăşire a vitezei regulamentare l-a bătut Cristinel Combei, de 39 de ani, din Craiova, prins la volanul unui autoturism Skoda, pe DN 65, cu viteza de 101 km/h, în localitate. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă şi ca măsură complementară i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării, după cum au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.
“În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii rutieri au fost constatate 224 abateri de natură contravenţională pentru care au fost aplicate sancţiuni în sumă totală de 29.115 lei. Cele mai multe sancţiuni, în număr de 90, au vizat depăşirea vitezei regulamentare. 8 permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule, iar 4 certificate au fost retrase”, se mai arată în comunicatul IPJ Dolj.

Sursa: oradedolj.ro

1 COMENTARIU

 1. #1
  Oldtimer
  Data de inscriere
   23-01-2006
  Mesaje
  1216

  nu mai tine cu viteza,mai bine circulam regulamentar

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.