Solomon a avut dreptate în noiembrie: Polivalenta, amânată până în vară

Solomon a avut dreptate în noiembrie: Polivalenta, amânată până în vară

548
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Iarna nu-i ca vara, dar nici primăvara ca vara, cel puțin pentru municipalitatea craioveană. Anunțata finalizare a sălii polivalente din Bănie, ba pe 15 februarie, ba pe 15 martie, e decalată acum, în primă fază, pentru 15 iunie.

Primarul  Craiovei, Antonie Solomon, a declarat în această dimineață (la emisiunea ”Cafeaua de sâmbătă dimineață” – TVS Craiova) că a fost păcălit de constructori atunci când a anunțat termenul de finalizare pentru 15 martie.
Pe 24 august, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la primărie, edilul șef al urbei a declarat că sala va fi gata la data de 15 februarie 2012, lucru întărit și de constructori în data de 04 septembrie când președintele FR Handbal a fost prezent în Bănie pentru a vedea stadiul lucrărilor.
În această dimineață, primarul Antonie Solomon a prezentat situația de fapt a lucrărilor de la Polivalentă ducând termenul de finalizare în luna iunie.

Solomon presimţise întârzierea

Pe 3 noiembrie,  într-o vizită pe care edilul a făcut-o pe toate şantierele Craiovei, Solomon i-a cerut inginerului Ion Aldea, din partea CONCAS, să estimeze o dată a terminării lucrării. “Noi credem că la 15 martie vom putea spune că în Craiova este din nou Sală Polivalentă”, l-a asigurat Aldea pe primar.
Solomon nu şi-a ascuns reţinerile: “Bine ar fi să fie aşa, deşi vă spun că parcă nu e ritmul pe care mi-l doresc eu. Nu sunt specialist mare în construcţii, dar ştiu că întotdeauna se iveşte câte ceva”, declara primarul la acea vreme.

Sursa: oradedolj.ro



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     30-12-2009
    Mesaje
    9

    Altii fac stadioane in 9 luni si noi o sala polivalenta nici in 20 de ani …………………………

  2. #2
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    575

    cam greu,cam greu macar sa o termine odata desi sunt aproape 20 de ani

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.