Sorin Manda a fost votat pentru funcția de administrator al RAT SRL

Sorin Manda a fost votat pentru funcția de administrator al RAT SRL

2.424
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Consilierii locali l-au votat, astăzi, în unanimitate, pe Sorin Manda la conducerea societăţii RAT SRL Craiova. Contractul de administrare este valabil patru ani. 

 

Aleșii locali au votat, în urmă cu o lună, transformarea fostei Regii Autonome de Transport în societate comercială, executivul explicând că numai așa parcul de tramvaie și autobuze se va putea moderniza cu fonduri europene.

 

O regie nu poate să fie implicată într-un astfel de proiect, însă o societate comercială poate. În februarie va fi lansată deja linia de finanțare şi vrem să fim primii care vom accesa aceşti bani, având în vedere că transportul în comun din Craiova suferă, chiar dacă noi am mai luat 24 de autobuze noi. Chiar dacă am modernizat tramvaiele, ele sunt vechi de 14 ani şi vrem unele noi. Vrem să luăm cu bani europeni zece tramvaie şi cel puţin 50 de autobuze electrice”, a declarat primarul Craiovei, Olguţa Vasilescu. Banii europeni nu vor fi de ajuns, a mai spus edilul, drept urmare, achiziții ar urma să se mai facă și cu bani de la bugetul local.


1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5164

    Nu vreau sa mai vad harghii de tramvaie colantate si harghii de autobuze din anii 80, 90 in Craiova. Mi-am blestemat zilele cat timp am folosit transportul in comun din Craiova mai ales pe traseele de la periferii, de parca periferiile nu fac parte din Craiova..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.