Spectacole ale Teatrului Naţional din Craiova la Festivaluri internaționale

Spectacole ale Teatrului Naţional din Craiova la Festivaluri internaționale

697
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

După succesul de public obţinut la cea de-a 18-a ediție a Festivalului European al Spectacolului Timișoara – Festivalul Dramaturgiei, spectacolul „O furtună”, în regia lui Silviu Purcărete, va participa pe 25 mai la cea de-a 19-a ediţie a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu (FIST), care va avea loc în perioada 25 mai-3 iunie 2012.

Călătoria spectacolului regizat de Silviu Purcărete va continua şi în prima decadă a lunii iunie (9) la Varna, unde spectacolul teatrului craiovean este invitat la cea de-a 20-a ediţie a Festivalului Internațional de Teatru.

Totodată, „O furtună” va participa şi la Festivalurile Internaţionale Shakespeare de la Gyula (13 iulie) şi Gdansk (4-5 august). Şi spectacolul „O noapte furtunoasă”, în regia lui Mircea Cornişteanu, a fost invitat de către Yun-Cheol Kim, președintele AICT, într-un turneu la Seul în perioada 26-31 august, după ce în 16 iunie va participa la cea de-a X-a ediție a Festivalul Comediei Românești (festCO) de la Bucureşti. Un alt spectacol al TNC, „Unde-i revolverul?”, regia Mircea Cornișteanu, va putea fi văzut de spectatorii din Odorheiul Secuiesc pe 24 octombrie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.