Sportivii Power Gym Craiova au nevoie de susținerea voastră

Sportivii Power Gym Craiova au nevoie de susținerea voastră

2.726
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 3,00)

Power Gym Craiova reprezintă România între 12 și 24 martie la Campionatul Mondial de Muay-Thai de la Bangkok, unde vor participa 80 de țări, reprezentate de peste 1200 de sportivi.

Cu toate acestea, costurile deplasării și a cheltuielilor din cele două săptămâni petrecute în Thailanda sunt imense, ridicându-se la 1.500 euro / persoană pentru transport, cazare și masă + taxa de competiție.

NU dispunem în totalitate de acești bani, așa că facem un apel la dvs. pentru a ne ajuta să reprezentăm țara cu mândrie peste ocean ! Puteți trimite orice sumă de bani pe contul bancar BCR  RO97RNCB0778116558690001 Banca Comercială Română.

Ionuț Pucă, președinte Power Gym Craiova, a dat startul donației, cu 1000 de lei, și a ținut să transmită câteva lucruri: ” Ceea ce facem impreuna ne face puternici. Dati-ne ocazia sa va reprezentam la cel mai inalt nivel in lume cu cea mai puterica traditie in muay thai, in locul in care s-a creat acest sport pe care il are la baza si K-1. Va promitem ca va vom face mandri ! ”

De luni vor fi disponibile si conturi in USD si EURO! Va multumim!

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     06-09-2006
    Mesaje
    656

    Sa ne spuna antrenorul Puca … in ce federatie sportiva este,daca a reusit sa se inscrie!? ce recunoastere (certificare) ,macar nationala, are ca antrenor/instructor ? ar fi cazul sa nu mai existe „impostori”, mai ales unde se vrea performanta si nu golaneala !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.