Teatrul Național din Craiova angajează trei actori

Teatrul Național din Craiova angajează trei actori

1.155
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova scoate la concurs trei posturi de actor (bărbați), în vederea completării distribuțiilor spectacolelor din repertoriu, precum și a noilor producții din anul 2016.

 

Este vorba despre un post de Actor, Gr. I, un post Actor, Gr. II și un post Actor debutant. Pentru a putea participa la concurs, participanții trebuie să aibă studii superioare de specialitate cu diplomă de licență, să aibă vârsta maximă de 40 de ani.

 

Pentru postul de Actor, Gr. I, vechimea în specialitate trebuie să fie de minimum 5 ani; pentru Actor, Gr. II, vechime în specialitate minimum 3 ani.

 

Concursul se va desfășura în două etape:

1. Etapa I, eliminatorie – pe baza Dosarului de participare Anunțarea rezultatelor etapei I se va face telefonic și prin e-mail până pe data de 18 ianuarie 2016.

2. Etapa a II-a – AUDIȚIA (organizată în data de 20 ian. 2016, ora 10:00) Audiția constă în Prezentarea unui repertoriu de concurs (în limita a 15 minute) la alegerea candidatului DOSAR; Cerere de participare – CV – format european ; anexă CV – fișa de creație artistică – Portofoliu foto & video (fotografii tip casting, portret și corp; secvențe video din spectacole/filme/reclame etc)

 

Data limită pentru primirea dosarelor este 14 ianuarie 2016. Dosarele pot fi transmise prin poștă la sediul teatrului, Strada Alexandru Ioan Cuza, nr. 11, 200585, Craiova, Dolj, România sau pe e-mail: artistic@tncms.ro.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4464

    tineri?fara munca?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.