Termenul de execuție pentru Cartierul Chinezesc trebuie prelungit. MApN vrea justificări

Termenul de execuție pentru Cartierul Chinezesc trebuie prelungit. MApN vrea justificări

9.778
16
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)
Chinezii nu mai pot termina la timp cele 250 de locuinţe de pe strada Caracal pe care Primăria Craiova trebuie să le pună la dispoziţia MApN. Pentru a nu pierde totuşi terenul pe care se construieşte cartierul de locuinţe al Craiovei, municipalitatea se află în situaţia de a solicita o prelungire cu trei ani a termenului final. Reprezentanţii MApN cer, în plus, acte din care reiasă de ce s-a ajuns în această situaţie.

Consilierii municipali sunt convocaţi, joi, în şedinţă ordinară, pentru a vota o solicitare a Primăriei Craiova de prelungire a termenului de predare a celor 250 de locuinţe din incinta cartierului chinezesc către MApN. La mapa proiectului este ataşată o adresă a ministerului, care fusese trimisă primăriei pe data de 11 octombrie. După ce atrage atenţia că termenul de predare a locuinţelor, termen prevăzut prin Hotărârea de Guvern nr. 1052/2013, expiră pe data de 15 ianuarie 2017, reprezentanţii ministerului recomandă Primăriei Craiova ca, dacă se află în imposibilitatea de a nu le termina la timp, să solicite prelungirea datei de predareTotodată, MApN solicită şi mai multe documente pentru a se vedea de ce s-a întârziat lucrarea.

Ministerul cere să îi fie pus la dispoziţie un documentar din care să reiasă ce activităţi a desfăşurat autoritatea pentru realizarea locuinţelor şi care au fost aspectele de ordin tehnic şi economic ce au condus la această situaţie. De asemenea, MApN-ul cere să vadă ce avize şi acorduri a obţinut municipalitatea până acum, precum şi toată corespondenţa care s-a purtat pentru construirea cartierului de locuinţe.

Noua dată de finalizare şi punere la dispoziţie a apartamentelor către minister este 15.01.2020. Tot atunci ar trebui să fie gata şi celelalte locuinţe, termenul de finalizare a întregului cartier fiind de 6 ani. După ce va fi votat de aleşii locali, proiectul de hotărâre va fi trimis ministerului care va iniţia, mai departe, demersurile pentru un act normativ cu termenul schimbat.

Sursa: cvlpress.ro



16 COMENTARII

  1. #1

    Le vin niste ajutoare nord-coreene ca sa termine mai repede

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6092

    HAHAHA… ce teapa ati luat voi astia de ati votat-o pe Olgavskaya.. O sa va dea asta tepe una dupa alta.. ca mitraliera la foc automat. Romanii pun botul la minciuni si tepe mai rau ca la mici si bere…
    SI stadionul va fi gata tot prin 2018, a distrus parcul de la teatrul national sa faca o imbecilitate de parcare semisubsupraterana, a kitchuit si a distrus parcul national Nicolae Romanescu monument international si european.

    Sa fiti fericiti ca v-a pus becuri si luminite inainte de Craciun cu 2 luni.. Bine dracu ca nu le-a montat de asta vara instalatiile pentru Craciun.

    Prin Craiova vopsit gardul.. inaintrul leopardu adica dezastru. Economia la pamant. Am ajuns sa fin inconjurati de magazine de desfacere, hypermarketuri, supermarketuri, minimarketuri, asa zise malluri, farmacii din care sa cumpere lumea medicamente cu plasele fiindca industria medicalo-farmaceutica este axata mai mult pe profit decat este axata pe sanatatea si siguranta oamenilor bolnavi.

    Ford Craiova este in groapa cu lei. Industria locala este mancata de mult de rugina.. Momentan nu prea exista perspective de dezvoltare. Tineretul pleaca. Raman aplaudacii Olgutei (pensionarii) care sar sa o pupe cand o vad pe centru si cativa copii de pesedei reminiscentele urmasilor fostei nomenclaturi comuniste de partid rosu.

    NU v-ati saturat de minciunile pesedistilor? Nu vedeti ca doar minciuni spun astia?? Sunteti chiar asa de orbeti ?

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  3. #3
  4. #4
  5. #5

    Vin alegerile asta e prioritatea primăriei

  6. #6

    Asa o sa fie si termenul pt terminarea stadionului, tot prelungit, ca si pt aqua parc, care trebuia sa fie dat in folosinta in aceasta vara….si noi credem si iar ii lasam sa faca ce vor…si din pacate , iar ii votam…sau cel putin ei ies castigatori’….

  7. #7
    Member
    Data de inscriere
     23-11-2012
    Mesaje
    172

    Daca niu ma insel in august era vorba de o intarziere de 2-3 luni acum 3 ani. Sunt convins ca exista firme in ROMANIA care ar termina proiectul fara probleme in mai putin de 3 ani, de chinezi ce sa mai spun : au construit un ansamblu de 57 etaje cu 800 case si 4000 locuri de munca in …19 ZILE…! Dar ce sa faci cand se aduna cei mai hoti din China si Romania ?

  8. #8

    Ăsta e stilul pecerist al PSD, din păcate, moștenit de la PCR.
    Asta înseamnă să fii mafiot, să faci afaceri cu chinezii și cu nord-coreenii.
    Sper să nu se apuce de făcut și reactoarele nucleare tot cu chinezii.
    Primele două sunt făcute cu Canada și sunt peste cele ale japonezilor ca siguranță, calitate…Mai scumpe, dar merită.

  9. #9
    De-al casei
    Data de inscriere
     03-04-2007
    Mesaje
    378

    Prin intarzieri se fura mai multi bani e interes sa se faca cat mai greu …..

  10. #10

    Se cere ajutorul de la București (PSD-ul). „””Va rog D-ul Dragnea mă ajutați cu o prelungire la M.Ap.N” ” măcar până la vară —– Că tot politicul este la putere :-D

  11. #11
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4089

    CE NOUTATE.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  12. #12

    Când votați o h…a din PSD așa se înrola

  13. #13
  14. #14
  15. #15
  16. #16
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4799

    Prelungire cu doar 3 ani

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.