Trenul „Hyperion” şi-a găsit un prim cumpărător

Trenul „Hyperion” şi-a găsit un prim cumpărător

516
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(5 voturi, media: 5,00)

Compania Softronic din Craiova a găsit un prim cumpărător pentru prima garnitură electrică realizată în România – trenul „Hyperion”. Potrivit reprezentanţilor companiei este vorba de o firmă privată care are activităţi în transportul feroviar de persoane.

„Comandă pe care am primit-o – singura de până acum – este din partea unui operator privat, care va folosi trenul pe relația Motru-Craiova-București”, a precizat Ion Gîrniță, directorul general al companiei.

Potrivit acestuia, deocamdată nu se pune problema altor comenzi, urmând ca garnitura să fie omologată, apoi testată.4 COMENTARII

 1. #1
  Spammer
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  2509

  felicitari inginerilor

 2. #2
  Junior
  Data de inscriere
   12-01-2006
  Mesaje
  51

  mai mult ca sigur, ruta despre care este vorba o sa fie operata de o firma derivata tot din Softronic (Softrans), asa ca nu este vorba despre RegioTrans (pentru cai care stiu ca pot merge la bucuresti cu 30 de lei).

  Tariful oricum o sa fie mai mic decat cel cerut de CFR care este … mare … si poate o sa fie intre 30 si 60 de lei

  Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
 3. #3
  Spammer
  Data de inscriere
   02-05-2013
  Locatie
   1n 743 Fu7ur3
  Mesaje
  2048

  Un lucru bun.

 4. #4
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  802

  felicitari avem si noi specialisti

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.