Vasile Blaga, presedintele Senatului, in vizita la Craiova

Vasile Blaga, presedintele Senatului, in vizita la Craiova

1.637
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Presedintele Senatului Romaniei, Vasile Blaga, se afla astazi in Dolj pentru a sustine candidatii PDL la alegerile locale din 10 iunie 2012.
Acesta a spus ca din pacate in Dolj, Prefectul a interpretat legea dupa bunul plac, incalcand flagrant legea, numind presedinti de sectii de votare in mod ilegal, fara sa ia in considerare cele scrise in Legile acestui stat.

Candidatul la Primaria municipiului Craiova, Dinca Marinica a spus ca dupa demonstratia de forta de miercuri, la o televiziune nationala in care PDL a aratat ca este un partid puternic, contracandidatii au inceput sa realizeze ca lucrurile nu stau asa cum cred ei si ca lupta este foarte stransa iar PDL este inca o forta de care trebuie sa se teama. SI SE TEM!

Vasile Blaga a spus ca PDL nu plateste acum pentru taierea salariilor sau celelalte masuri nepopulare pe care le-a luat guvernul ci pentru ca nu au stiut sa explice bine de ce au luat aceste masuri si pentru ca nu au stiut sa puna in toate functiile oameni integri si bine pregatiti. Acestea sunt greselile partidului. Din pacate toti a trebuit sa facem sacrificii pentru a nu ajunge in situatia Greciei de astazi sau celorlalte tari cu probleme: Spania, Italia, Portugalia.
In continuare, Vasile Blaga a vorbit despre actualul guvern si ministrii care in mai putin de 2 luni s-au perindat pe la diverse ministere si care au ajuns acolo din diverse interese ale unor oameni de afaceri sau politici.
„Ministrul Justitiei, Corlatean, Titus, acuza zilele trecute opozitia de fraudarea alegerilor. Acest Titus nu stie ca daca detine astfel de informatii ar trebui sa mearga imediat cu ele la autoritatile abilitate pentru ca altfel poate fi acuzat de favorizarea infractorului. Titus, daca detine astfel de informatii, ar trebui sa mearga la colegul dansului de la interne si sa i le comunice pentru a realiza ceea ce trebuie: respectarea legii. Altfel discutam doar despre minciuni!”
Referitor la aceasta afirmatie, Marian Jean Marinescu, a spus ca in general „Hotul striga hotii!”, deci este evident de ce acest ministru a facut astfel de afirmatii.

O alta problema, este legata de amenintari. Unii candidati ai PDL sunt amenintati in Dolj, inclusiv amenintari de ordin fizic, nu doar verbal, unii chiar au fost agresati. Este pacat ca intr-o Romanie Europeana a anului 2012 se intampla astfel de lucruri.
Europarlamentarul a concluzionat: „Sa ne auzim cu bine Luni noaptea cand o sa primim numai vesti bune!”



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.