„Retorică şi Simbolism în Politică” la Muzeul Olteniei

„Retorică şi Simbolism în Politică” la Muzeul Olteniei

552
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul de Studii Politice Post-Comuniste (CEPOS) şi Specializarea Ştiinţe Politice din cadrul Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Sociale organizează în data de 4 decembrie 2014, la Muzeul Olteniei, începând cu ora 14:00, workshop-ul intitulat „Retorică şi Simbolism în Politică”. 

Evenimentul este organizat în cadrul CEPOS Public Series Events 2014/2015, la eveniment putând paticipa toţi studenţii, elevii şi cadrele didactice interesate.

În prima parte a evenimentului vor fi susţinute prelegeri de către invitaţi din mediul socio-profesional pe tema propusă a workshop-ului (Social media şi comunicarea în spaţiul public; Branding-ul de ţară; Guvernanţa locala şi managementul colectivităţilor la nivel european), iar în cea de-a doua parte, CEPOS va lansa Programul de Voluntariat „CEPOS Volunteering Program Decembrie – Iunie 2014/2015” (programul de voluntariat se desfăşoară pe o perioadă de minim 6 luni).

Pentru mai multe detalii şi informaţii, accesaţi CEPOS Facebook Center of Post-Communist Political Studies CEPOS.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3341

    mai tineti minte ceva despre comunism?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.