Craiova: Cel puțin 30 de societăți vin cu oferte la Bursa Locurilor...

Craiova: Cel puțin 30 de societăți vin cu oferte la Bursa Locurilor de Muncă

2.046
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Nu mai puțin de 394 de locuri de muncă vor fi prezentate absolvenților care sunt în căutarea unui job și vor participa la Bursa Locurilor de Muncă destinată lor, organizată pe 25 septembrie, de la ora 9:00, la Casa Studenților din Craiova. AJOFM Dolj a anunțat că, până astăzi, şi-au anunţat participarea 30 agenţi economici.

 

Potrivit purtătorului de cuvânt al AJOFM Dolj, Alina Ghercioiu, 198 de agenţi economici au fost contactați de instituție, în vederea organizării Bursei, dar au răspuns pozitiv, cel puțin până la această dată, 30. ”Din totalul de 394 locuri de muncă pe care aceştia le oferă, 13 sunt pentru persoanele cu studii superioare – inginer construcţii, inginer instalaţii, consilier vânzări asigurări, manager asigurări, şef raion – şi 381 de locuri de muncă sunt pentru persoanele fără studii superioare – construcţii confecţii , asigurări, protecţie şi pază, comerţ/vânzări etc”, au transmis reprezentanții AJOFM Dolj.

 

Acestea sunt date preliminarii, iar agentii economici care dispun de locuri de muncă vacante şi doresc să participe la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi sunt asteptaţi să îşi depună  ofertele privind locurile de muncă ce vor fi oferite în cadrul bursei până joi 24.09.2015 ora 13.00”, precizează Alina Ghercioiu.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Senior Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    590

    azi, 23 dimineata, era deja coada formata si cateva persoane cu liste cu ordinea celor de la rand

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.