Realitatea virtuală și cea augmentată în cazinourile online: O privire în viitor

Realitatea virtuală și cea augmentată în cazinourile online: O privire în viitor

1.591
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Cât de interesantă ți se pare realitatea virtuală? Cât de multe știi despre realitatea augmentată? Pentru unii, acești termeni sunt complet noi. Totuși, cei mai mulți pasionați de jocuri de noroc deja îi cunosc și poate chiar au câteva idei privind implementarea acestor tehnologii în jocurile lor preferate.

Ei bine, ideile pe care unii le au sunt mai aproape de realitate decât aceștia cred. Este posibil ca, foarte curând, experiența pe o platformă precum cele de cazino online să nu necesite interacțiunea cu o tastatură, un mouse sau un ecran tactil.

Hai să aruncăm o scurtă privire în viitor și să vedem la ce te poți aștepta de la cazinourile online care vor adopta realitatea virtuală și pe cea augmentată! Cine știe, poate în curând vei putea experimenta cazinouri precum slotv online casino în întregime în VR!

Ce este realitatea virtuală?

Realitatea virtuală este, scurt și la obiect, o versiune tridimensională a lumii unui joc, fie acesta online sau nu. Cu ajutorul unui headset de realitate virtuală, jucătorul poate avea impresia că interacționează cu elementele lumii respective și că face parte efectivă din aceasta. El nu mai controlează un avatar văzut de sus, de exemplu, ci devine avatarul, mai mult sau mai puțin.

Cu ajutorul senzorilor de mișcare, acesta poate merge prin lumea virtuală și poate realiza acțiuni.

Cum poate fi realitatea virtuală adaptată de cazinourile online?

Un lucru pe care platformele online, în momentul de față, nu îl pot obține este acea atmosferă clasică de cazinou tradițional, din Las Vegas. Realitatea virtuală poate schimba complet acest lucru.

De exemplu, în ziua de astăzi, aplicațiile dedicate pentru mobil și website-urile adaptate la dispozitivele mobile sunt considerate cele mai bune lucruri pe care un cazinou online le poate face pentru imersiunea jucătorului.

Totuși, în viitor, este posibil ca noua limită superioară a dedicării pentru jucători să fie crearea unei lumi virtuale care să semene unui cazinou tradițional, în timp ce, în culise, totul să fie încă online.

Cum ar fi să fii acasă, dar – cu ajutorul unui headset VR – să te plimbi printr-un cazinou virtual și să alegi și să joci jocurile preferate?

Ce este realitatea augmentată?

În termeni simpli, ai putea vedea elementele de realitate augmentată ca și holograme. Aceste elemente sunt, conform definiției, imagini generate de către un computer și plasate în lumea reală. Câteva aplicații de realitate augmentată disponibile pentru mobil pot aduce diferite personaje sau animale în locuința ta, lucru vizibil pe ecranul dispozitivului.

Imaginile generate pot fi vizualizate prin intermediul unui headset sau diferitor dispozitive, de regulă de dimensiuni mai mici decât cele aferente VR (de exemplu, o simplă pereche de ochelari).

Cum poate fi realitatea augmentată adaptată de cazinourile online?

Ce înseamnă imersiune adevărată? În cazul realității augmentate, aceasta poate însemna să ai parte ,vizual, de un slot tradițional cu fructe aflat chiar în mijlocul camerei. Apoi, cu doar câteva gesturi realizate cu mâinile, pot acționa aparatul respectiv și juca jocul favorit.

Desigur, jocul în sine este conectat la platforma cazinoului online – doar experiența este una tradițională.

Apoi, în cazul jocurilor cu dealeri live, realitatea augmentată poate aduce acești dealeri chiar în fața ta, pentru o experiență cu adevărat inedită. Decorul și elementele înconjurătoare vor fi ale casei tale, dar în fața ta vei avea un dealer și poate chiar masa de joc, ambele elemente create prin realitate augmentată.

În altă ordine de idei, vei putea spune adio ecranelor de monitor sau telefon mobil. În schimb, va trebui să te obișnuiești cu o experiență realistă și cu gesturi realizate cu mâinile sau chiar cu privirea.

Viitorul arată bine, nu-i așa? Acestea sunt lucrurile care nu doar par, dar sunt posibile și poate chiar vor deveni parte din cotidian în câțiva ani. Desigur, nu doar industria cazinourilor online va avea parte de aceste schimbări la capitolul interacțiune. Aproape orice nișă de divertisment și nu numai va beneficia de urma celor două tipuri de realități – virtuală și augmentată.

Acum, întrebarea este alta – ești pregătit pentru viitor?



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.