Târgul de cafea şi ceaiuri vă aşteaptă la Auchan

Târgul de cafea şi ceaiuri vă aşteaptă la Auchan

887
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Hypermarket Auchan organizează în aceste zile Târgul de cafea și ceaiuri. Vor fi prezente peste 400 de produse special aduse din întreaga lume.

Pentru clienţii care preferă o cafea delicată, cu anumite calităţi organoleptice superioare, dulce, plină de aromă, uşor acidă şi cu un conţinut de cofeină mai redus (1,1%-1,7%) au fost selectate produse din gama de cafea Arabica. Cei care preferă o cafea mai tare, cu un conţinut mai mare de cofeină (2%-4%) pot alege din gama Robusta. Până pe 12 februarie,la Auchangăsiţi cafea cu origini din Peru, Costa Rica, Brazilia, Haiti, Guatemala, Columbia şi alte ţări. Vor fi prezente sortimente de cafea macinată, boabe şi solubilă, cafea cu arome (curmale, guarana, cireşe, ceai verde), cafea decofeinizată, espresso, capsule de cafea, dar şi ciocolată caldă şi cappuccino.

 
Foto: Remus Badea

Sortimente renumite, dar şi o varietate locală de ceaiuri pot fi deliciul şi răsfăţul întâlnirilor cu prietenii. Tot aici puteţi cumpăra sortimente de ceaiuri pentru toate gusturile: ceai de plante, ceai verde, ceai negru, ceai de fructe, ceai instant, ceaiuri funcţionale. Nu vor lipsi nici produsele ce îi pot ajuta, pe cei pasionaţi, dar şi pe cei dornici să cunoască noi arome, să ofere o savoare deosebită cafelei şi ceaiului: miere cu sortimente speciale (portocal, rozmarin, lavandă, tei, polifloră), zahăr din fructe, brun, colorat (galben, verde, orange – culori naturale obţinute din concentrat de legume), croissante, brioşe.

Foto: Remus Badea

Recipientele în care pot fi servite cafeaua şi ceaiul îi vor ajuta pe clienţi să se răsfeţe în dimineţile somnoroase sau să se relaxeze la o şuetă cu prietenii.

Auchan oferă clienţilor săi toate preţurile mici, în fiecare zi şi multiple soluţii pentru protejarea puterii de cumpărare. Politica de discount generalizat practicată de Auchan, constând în “preţuri mici pentru toate produsele din gamă, permanent”, va permite fiecărui client să realizeze economii importante la fiecare cumpărătură.

Foto: Remus Badea

Foto: Remus Badea



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.