Zeci de modele din toată lumea iau cu asalt Băile Herculane

Zeci de modele din toată lumea iau cu asalt Băile Herculane

10.278
6
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Stațiunea Băile Herculane este gazda concursului „Top International Model of The World“. Zeci de fotomodele din SUA, India, Bulgaria, Ucraina, Estonia, Filipine, Africa de Sud, Namibia, Angola, Brazilia, Ethiopia, Nigeria, Marea Britanie, Myanmar, Puerto Rico, Republica Dominicană, Cehia și bineînțeles România se vor bate pentru titlul de cel mai bun model din lume. Concursul va avea loc în perioada 22-31 august în stațiunea de pe malul Cernei. Timp de 10 zile, modelele vor participa la prezentări de modă, cursuri de catwalk, ședințe foto, interviuri dar și multe alte activități ce au ca scop promovarea atracțiilor din zonă precum: centrul istoric al orașului, Clisura Dunării, Statuia lui Decebal, Porțile de Fier precum și orașul Timișoara.  Concursul “Top International Model Of The World”a fost organizat anul trecut în Spania la Benidorm – Costa Blanca.

“Având experiența editiei de anul trecut, m-am gândit să aducem această formulă de sucess și în România. Scopul concursului este de a schimba experiență între modele din diferite țări, de a învăța lucruri noi și de a le pregăti temeinic pentru a excela în această industrie. Vor avea zilnic traininguri de defilare, vor învăța care sunt cele mai bune posturi pentru fotografii și vor avea și antrenamente de grup cu Fitness Education School  – care se va ocupa de pregătirea modelelor până la gala finală”, a declarat Robert Cazan, organizatorul concursului.

 

 

Gazda galei finale, va fi hotelul Afrodita. “Este o plăcere pentru noi să fim parteneri la un eveniment atât de important. Suntem convinși că este un eveniment bine-venit atât pentru hotel cât și pentru stațiune. Ne vom asigura ca modelele să se simtă bine pe perioada șederii, punându-le la dispoziție servicii ireproșabile și sperăm noi, de neuitat. Bucătarii noștri deja au alcătuit meniuri speciale pentru modele, menite să satisfacă si cele mai exigente gusturi. Vă așteptăm pe toti în seara de 30 August în sala de evenimente a hotelului Afrodita Resort & Spa, unde va avea loc gala finală”, a declarat Laura Pătru , Marketing Manager Bacolux Hotels.

 



6 COMENTARII

  1. #1

    Ce sa vadă ma nene acolo, ca e totul o paragina , in afara de cloacele alea, nu e nici-un punct de atracție acolo….

  2. #2

    Ovidiu,nu chiar totul e o paragina ….sunt doua locatii care sunt exceptionale ca sa nu mai vorbesc de peisaje .Daca nu ma crezi incearca „Afrodita” Hotel sau „Diana” Hotel…pe langa faptul ca servirea este extraordinara ,cladirile in sine sunt pozitionate exceptional,privelistea este de neasemuit,ce sa-ti mai zic ,te duci acolo si te simti bine ,te simti acasa…..

  3. #3

    in ciuda celor scrise mai sus,ma duc aproape in fiecare an acolo, dar plec de fiecare data cu o dezamagire , pentru ca de fiecare data e la fel de sinistru, sa vezi acele clădiri , si străzi lăsate in paragina …e păcat de toată natura aceea, si locurile , unice pe pământul asta… Cred ca merita mai multă atenție din partea responsabililor, sa se investească putin si sa promoveze acea zona a minunatei noastre țărișoară …sper ca ma înțelegi ce vreau sa spun

  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4373

    Sa vezi aglomeratie

  5. #5

    Eu am fost o singură dată și nu ma interesează hotelul pt ca ma duc sa vad ceva.. si a fost dezamăgitor. Peisajul e frumos, dar trebuie întreaga stațiune renovată. . Sa nu zic de unele stranduri, jalnice !!!! Nu m-aș întoarce, cu atatea locuri frumoase si in condiții. Cred ca asta e important, sa mergi intr-un loc si sa zici”m-as întoarce oricand..”

  6. #6

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.