Atelierul de caricaturi

Atelierul de caricaturi

14.531
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Centrul Comercial Auchan Craiovița din Bănie va fi gazda atelierului de caricaturi.

Vă invitam joi 24 mai de la ora 17.00 la o după amiază dedicată caricaturii la Centrul Comercial Auchan Craiovița. Tineri de la Liceul de Arta Marin Sorescu vor expune lucrări de caricaturi; vom încuraja tinerii și copiii să învețe tainele caricaturii.

Cunoscutul caricaturist Gogu Neagoe ne va onora cu prezența și va organiza un atelier de caricaturi, realizând caricaturi pe loc celor care vizitează Centrul Comercial Auchan Craiovița. Într-un decor de primăvară, vom da gust și culoare evenimentului cu surprize, premii și multă voie bună tuturor.

Gogu Neagoe este membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România din 2006, iar din anul 2008 este membru al Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice din Germania. A participat la numeroase festivaluri naţionale şi internaţionale de pictură şi caricatură, iar lucrările sale se află în colecţii particulare din România şi din străinătate.

Caricaturile artistului sunt expuse în muzee de artă din Australia, SUA, Los Angeles, Iran, Franţa, Italia, Germania, China, Japonia, Bulgaria, Belgia, Grecia. În prezent locuieşte în Capitală şi este frecvent invitat la evenimente mondene din România dar şi din străinătate ca să realizeze caricaturi.

Tânărul a publicat sute de caricaturi de presă, cu vedete, în ziare locale şi centrale. Are tablouri pictate, de mare valoare, caricaturistul fiind premiat la festivaluri de pictură şi caricatură din întreaga lume. A donat 4 lucrări pictate în valoare de 15.000 de euro la un eveniment din 2013 caritabil .

Vă așteptăm joi 24 mai să aflați cum puteți realiza o caricatura reușită la Centrul Comercial Auchan Craiovița!

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.