Craiova: 60 de elevi, în practică la firmele craiovene, printre care Softronic...

Craiova: 60 de elevi, în practică la firmele craiovene, printre care Softronic și Popeci

1.940
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

60 de elevi craioveni din clasa a XII-a de la Colegiul Naţional Economic Gh. Chițu, Colegiul Tehnic de Arte şi Meserii „Constantin Brâncuşi”, Liceul Tehnologic George Bibescu, Liceul „Matei Basarab” şi Liceul „Traian Vuia” au efectuat, în perioada 26-30 ianuarie 2015, stagiul de practică la operatori economici din Craiova, în cadrul activităţilor derulate în cadrul proiectului „TRAVAIL – Tranziția la viața activă în vederea integrării pe piața muncii pentru elevii din județul Dolj”, implementat Asociația „Mereu pentru Europa”.

elevi 2

Elevii craioveni au parcurs module de pregătire practică specifice propriei specializări şi de-a lungul celor 30 de ore de practică au intrat în contact cu piaţa muncii, dobândind noi abilităţi şi aptitudini utile. Practicanții au atins competențele specifice, fiind puși în fața unor situații identice cu cele din viața profesională reală pentru atingerea unor obiective comune şi au avut oportunitatea de a-şi clarifica viitoarele opțiuni de carieră, descoperindu-și talentele, abilitățile și vocația.

Cei  60 de elevi au experimentat realităţile din piaţa muncii la specializările tehnician operator tehnică de calcul, tehnician mecatronist, tehnician mecanic pentru întreţinere şi reparaţii, tehnician în activități de comerţ, tehnician în turism şi tehnician designer vestimentar la următorii agenţi economici: Softronic SRL, Popeci Utilaj Greu SA, Lux Premier SRL, Politex SRL, SCTI Mapamond MD SRL şi Fabio Com. Prod. SRL,  într-un sistem în care accentul este pus pe aplicaţiile practice, iniţiativă, seriozitate şi   implicare.

3 COMENTARII

 1. #1
  Senior Member
  Data de inscriere
   31-08-2010
  Mesaje
  532

  sunt curios ce i-au invatat la magazinele „lux premier”

  Edited by MOD - pentru anunturi de mica publicitate exista sectinuea Mica Publicitate, pe orice alta sectiune / subsectiune / semnatura / blog a forumului aceste anunturi nu sunt permise!
 2. #2
  Junior
  Data de inscriere
   15-11-2005
  Mesaje
  88

  O mizerie, la popeci practica consta in plimbarea prin fabrica si explicarea fugitiva a proceselor. Nimeni nu retine nimic.

 3. #3
  Maniac
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  3584

  cine vrea sa retina,cred ca poate.cine nu…….plimbare si atat

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.