(Update) Doi elevi din Craiova, eliminaţi în timpul simulării examenului de bacalaureat

(Update) Doi elevi din Craiova, eliminaţi în timpul simulării examenului de bacalaureat

433
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un elev al Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi” şi un altul de la Liceul „Matei Basarab”, ambele unităţi de învăţământ din Craiova, au fost scoşi din examenul de la proba de Limba şi literatura română. Cei doi au fost surprinşi când încercau să copieze.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, liceenii au fost eliminaţi de la proba de evaluare a cunoştinţelor de Limba şi literatura română chiar în prima oră a examenului, aceştia fiind suprinşi folosind telefoanele mobile.

Update: Conform unui comunicat al IŞJ Dolj, după prima probă din cadrul simulării Examenului Național de Bacalaureat, statistica a fost următoarea:
La Clasa a XI-a s-au înscris 6.468 de elevi, dintre care 5.352 de elevi s-au prezentat la examen (82,7%). Trei dintre aceştia, de la Colegiul Naţional Economic „Gh. Chițu” Craiova, Colegiul Tehnic „Ștefan Milcu” Calafat şi Colegiul Tehnic de Arte şi Meserii „C-tin Brâncuși” Craiova, au fost eliminaţi.

La Clasa a XII-a, au fost înscrişi 5.464 de elevi, 4.392 de elevi (80,4%) s-au prezentat la simulare, iar doi dintre ei, de la liceele „Traian Vuia” şi „Matei Basarab” din Craiova.

2 COMENTARII

 1. #1
  Addicted!
  Data de inscriere
   02-05-2013
  Locatie
   1n 743 Fu7ur3
  Mesaje
  1967

  Asta fac multi,copiaza.

 2. #2
  Spammer
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  2488

  conservele.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.