Lansare volumul Pilot Spațial de Cristian Ștefureac

Lansare volumul Pilot Spațial de Cristian Ștefureac

1.643
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” găzduiește vineri, 27 septembrie 2013, ora 17:00, în sala Nicolae Romanescu lansarea volumului Pilot Spațial de Cristian Ștefureac. Invitații acestui eveniment sunt: Radu Demene, Liviu Jianu – scriitor.

 

„Din romanul Pilot Spațial problematica umană nu lipsește, în nici un caz. Pilot Spațial este un roman în care eroii își trăiesc din plin drama morală, un roman de dragoste și luptă, chiar și între sexe, de iubire și răzbunare, în toată puterea cuvântului și prin acestea se citește cu plăcere. Dacă ar fi fost un roman de simple ipoteze științifice sau fantasmagorice nu ne-ar fi convins de fel, ar fi devenit, pur și simplu, agasant și plictisitor.

Pilot Spațial este un roman convingător, scris cu un incontestabil talent, pe care îl recomandăm, cu plăcere, publicului cititor.” Notează prof. univ. dr. Ovidiu Ghidirmic în Prefață.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    1548

    mari oameni

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.