101 amenzi, pentru viteză!

101 amenzi, pentru viteză!

5.664
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
Polițiști doljeni au executat, duminică, 17 iulie a.c., o acţiune, pe principalele drumurile  naţionale şi europene, în scopul prevenirii și combaterii evenimentelor rutiere cauzate de încălcarea regimului legal de viteză. Polițiștii rutieri au acționat și pe principalele artere rutiere din municipiul Craiova.
În cadrul activităților desfășurate de polițiștii rutieri au fost constatate 156 abateri de natură contravențională pentru sancționarea cărora au fost aplicate amenzi de peste 30.800 lei, dintre acestea 101 sancțiuni fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Polițiștii rutieri au reținut în vederea suspendării 12 permise de conducere, dintre care 5 permise au fost reținute pentru viteza excesivă.
Spre exemplu, o tânără de 24 ani, din Municipiul Drobeta Turnu-Severin, a fost depistată de polițiștii rutieri în timp ce conducea un autoturism, pe Calea Severinului din Craiova, cu viteza de 104 km/h. Polițiștii au sancționat-o pe șoferiță cu amendă, iar ca măsură complementară i s–a reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.


10 COMENTARII

  1. #1
  2. #2

    Da’ nu se poate zilnic? Ca poate le vine mintea la cap: vitezomanilor si betivanilor!

  3. #3

    Sunt de acord ,dar totuși mă mir că au avut pe unde să meargă cu viteză.

  4. #4

    Viteza înseamnă si 61 km/h. Ce te miri asa?

  5. #5
  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3774

    101 dalmatieni

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  7. #7

    Mă mir pentru că este orașul aglomerat ,să atingi viteza maximă legală 59 pentru mai mult de 100 m fără să oprești deja e performanță.

  8. #8

    Cosmin Alc tu in ce oras stai? doar la orele de vârf e asa si pe străzile principale…pe rocada ai spațiu sa mergi cum si cand vrei…asa ca nu te mai mira…

  9. #9
  10. #10

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.