Dolj: Persoană dispărută, căutată de poliție

Dolj: Persoană dispărută, căutată de poliție

1.040
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii doljeni desfăşoară activităţi de investigare şi căutare pentru identificarea unei persoane dispărute, CĂRĂVAN MARIA, de 73 de ani, din comuna doljeană Almăj, care a plecat în mod voluntar de la domiciliu în ziua de 18.12.2015 şi nu a revenit până în prezent.

 

Semnalmente:

  • înălţime 1,50 – 1,55 m,
  • greutate 50-55 kg,
  • constituţie astenică,
  • păr alb, lung
  • ochi căprui

       

La data plecării de la domiciliu, CĂRĂVAN MARIA era îmbrăcată în pantaloni de trening, culoare gri, peste care purta o fustă de culoare neagră, pulovăr de culoare închisă.

 

Poliţiştii doljeni au demarat cercetările şi investigaţiile, CĂRĂVAN MARIA fiind pusă în urmărire la nivel naţional.

 

Persoanele care o văd sau pot oferi informaţii cu privire la locul în care se află, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau pot suna la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.



2 COMENTARII

  1. #1

    Scuzati-mi sarcasmul, insa, da, sunt politistii pusi in alerta de nu mai pot, saracii, de stres! Au demarat cercetările şi investigaţiile. Rezolva cazul cat ai clipi din ochi…la fel ca si pe cel al fetei gasite moarta in Parcul Romanescu…fix la fel!!!

  2. #2

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.