Accident rutier în poarta unui service auto

Accident rutier în poarta unui service auto

11.845
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Un șofer care conducea o autoutilitară, la ieşirea dintr-un service auto situat pe DN 65, lângă localitatea Pielești, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, care, pentru a evita coliziunea cu acesta, s-a izbit de stâlpul porții de acces în service.

 

Potrivit datelor furnizate de IPJ Dolj, un șofer de 46 de ani, din Craiova, în timp ce conducea o autoutilitară, la ieşirea din dintr-un service auto, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului, condus pe D.N. 65, din direcţia Balş către Craiova, de Sorinel L., de 31 ani, din comuna Lalosu, Vâlcea, iar pentru a evita coliziunea dintre cele doua vehicule, acesta din urma a părăsit partea carosabilă la dreapta, izbindu-se de stâlpul porții de acces în service.

          

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a bărbatului de 31 de ani şi a unei pasagere din același autoturism în vârstă de 21 de ani, din comuna Lalosu, Vâlcea. Polițiștii rutieri ajunși la fața locului au întocmit în cauză dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.



3 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5921

    Viteza+ neatentia = accident

    V.M.P.T.I.I.I.2016 !!
  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3963

    GRABA ASTA.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4874

    Prea usor se dau permisele de conducere la noi…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.