Băiatul de magistrat, Andrei Lazăr, trimis în judecată pentru… tulburarea liniştii publice

Băiatul de magistrat, Andrei Lazăr, trimis în judecată pentru… tulburarea liniştii publice

13.335
15
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, a înjunghiat un bărbat, în februarie, în timpul unei petreceri organizate la Casa Studenţilor din Craiova. Ulterior, el a fost reţinut pentru 24 de ore. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au dispus, însă, ca acesta să fie cercetat în stare de libertate, pentru că nu prezintă pericol social. Fiul judecătoarei a fost trimis, la începutul acestei luni, în judecată de procurori, pentru tulburarea oridinii şi liniştii publice. andrei lazăr 1

 

Victima lui Andrei Lazăr, un craiovean de 34 de ani, a ajuns la Spitalul de Urgenţă, dar nu a depus plângere împotriva agresorului, drept pentru care Lazăr este acuzat doar de tulburarea oridinii şi liniştii publice.

 

Deşi procurorii au considerat că Lazăr trebuie cercetat în libertate, pentru că nu ar fi pericol social, trecutul lui ar dicta altfel. 

 

Andrei Lazăr este cunoscut de oamenii legii drept scandalagiu. Primul incident în care a fost implicat a avut loc în 2007. Atunci, l-a tăiat cu o sabie pe Mario Aranghelovici, de față cu soția sa. Acesta a depus plângere împotriva fiului de magistrat, dar, doi ani mai târziu, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au dat neînceperea urmării penale. Victima a contestat în instanță rezoluția anchetatorilor, iar în anul 2014 dosarul a ajuns pe rol la Tribunalul Teleorman, unde magistrații au schimbat încadrarea juridică din tentativă de omor în lovire și alte violențe și a fost condamnat anul trecut în luna decembrie la cinci ani de închisoare și la plata sumei de 60.000 de lei victimei. Sentința dată nu este definitivă și a fost contestată.

 

Dosarul a ajuns pe rol la Curtea de Apel București. În 2010, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, a fost implicat într-un nou scandal, cu alte trei persoane. Unul dintre agresori era Andrei Lazăr. În acest caz a fost condamnat de Curtea de Apel București la un an și două luni de închisoare cu suspendare. Tot în 2010 Lazăr s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală, după ce a provocat un accident, și a rănit grav o persoană. În mai 2012 a fost condamnat la nouă luni de închisoare cu executare, victima însă și-a retras plângerea și procesul a încetat.



15 COMENTARII

  1. #1
  2. #2
  3. #3

    Tipic romanesc… bagi cuitu’ in cineva si se supara vecinii ca i-am deranjat ….. pula mea

  4. #4
    Member
    Data de inscriere
     05-04-2013
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    128

    BAGAMIAS PULA-N POLITIA ROMANA DE SCLAVI,DE NENOROCITI SI DE BARBATI CU PULA MICA 12 CM

  5. #5

    Tulburarea linistii ? Astia te omoara si scapa bazma curata ca sunt copii de judecatori.Asa facea si Iustin Covei in Craiova ca era taticu judecator .In orasul asta mafia isi face de cap .

  6. #6

    Daca dobitocu ala a luat bani sa nu depuna plangere ce sa-i faci… Acum smecherasu asta poate sa taie oameni in continuare pana gaseste pe unu care nu pleaca capul la banutii lu mamuca….

  7. #7

    Frate , ca ei 2 s-au impacat e treaba lor , dar nu il poti cerceta pe asta pt „deranjarea linistii”… lasa-o-n plm ..
    Mie imi retine certificatu la masina pt un bec ars .. sa nu mai vorbim de amenda !

  8. #8

    Mihai Olteanu , când ești un om oarecare, fără ”spate” și bani, te agiți degeaba, că ți se spune ”prietenește” peste tot – la poliție, la parchet – să renunți la plângere.
    Toți trag cu judecătoarea și îți dai seama ce șanse și ce moral mai are victima. Ce putere de a mai continua o bătălie despre care toți îi spun că o va pierde.
    Chiar și avocatul îl sfătuiește să ia niște bani și să renunțe.
    Hai să gândim că nu e chiar așa cum zici tu.
    Legea e făcută special ca să avantajeze corupții, mafioții și să intimideze pe omul de rând.
    Când ajungi în situația asta, ca om simplu, îți dai seama că ești complet singur, ba chiar că toți sunt împotriva ta.
    Așa că…omul poate se bucură dacă primește niște bani, deși, în sinea lui se simte umilit, batjocorit.
    Legea e făcută de așa natură încât să-l țină supus și fără apărare în fața corupților și chiar a ultimilor criminali.
    Chiar dacă victima este tot un scandalagiu sau se mulțumește cu niște bani, asta nu ne liniștește pe noi, ceilalți.
    Ne arată că legea e făcută de mafioți, pentru mafioți.
    Îți arată cam ce șanse ai tu dacă dai de nevaz în statul ăsta mafiot.
    Oricum, Craiova e un loc aflat total sub cizma mafiei.

  9. #9
  10. #10

    Nu cred că își dorește cineva să fie în locul victimei.. când toți se coalizează împotriva ta,de ajungi chiar să crezi că tu esti de fapt vinovat că depui plângere…

  11. #11
    Member
    Data de inscriere
     01-01-2015
    Mesaje
    158

    Pai daca asta are psihic de criminal va dati seama ce judecati drepte a facut ma-sa la viata ei? Ca e o vorba romaneasca despre pisica si soareci. Oare s-o mandri mami cu flacaul ei? Sau poate ca seamana cu tati. Da’ tati, tati cine o fi?

    НNƒ-ка, нNƒ-ка, ЧN‚о за NˆN‚NƒÐºÐ°?
  12. #12

    Ma asteptam la altã ştire , adică, a intrat întrun p…om

  13. #13

    N-ati vrea sa se relaxeze in puscarie pe banii contribuabililor. Si-a invatat lectia oricum.

  14. #14
  15. #15

    Nu ne ramane decat sa ne facem dreptate in felul nostru….scurt si la obiect….

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.