Braconier prins în flagrant de jandarmi

Braconier prins în flagrant de jandarmi

6.226
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Un bărbat de 44 de ani din localitatea Cârna a s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de jandarmii doljeni la braconaj piscicol. Braconierul avea două plase puse în bazinul piscicol nr.2 Cărna când a fost văzut de oamenii legii. A lăsat totul baltă și a încercat să fugă, jandarmii însă au fost mai rapizi și l-au prins la scurt timp.  „În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul deţinea neautorizat şi pescuia în bazinul piscicol nr. 2 Cîrna, cu ajutorul a două plase tip monofilament, cu lungimea totală de aproximativ 2000 m. La fața locului a fost găsită, într-un sac, cantitatea de aproximativ 30 kg peşte specia caras care a fost predat unei societăţi specializate pentru valorificare”, informează reprezentanții IJJ Dolj.

 

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru deţinerea sau utilizarea uneltelor de plasă tip monofilament, deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi pescuit prin orice metode a reproducătorilor în perioada de prohibiţie.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.