Calafat: Ascuns printre haine, un iranian a încercat să treacă ilegal granița

Calafat: Ascuns printre haine, un iranian a încercat să treacă ilegal granița

3.791
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Calafat au descoperit, ascuns într-un autoturism, acoperit cu haine, un cetățean iranian, care a încercat astfel să intre ilegal în țară. Șoferul autoturismului, fratele persoanei descoperite, a recunoscut că el a fost cel care l-a ascuns, cu scopul de a-l trece ilegal frontiera.

Ieri, în jurul orei 03.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat, pentru a intra în țară, un cetățean iranian în vârstă de 36 de ani. Acesta conducea un autoturism înmatriculat în Olanda și, de asemenea, s-a legitimat cu documente de călătorie olandeze.

Polițiștii au făcut un control amănunțit al autoturismului și au descoperit, ascunsă între bancheta din spate şi scaunele din faţă, acoperită cu haine, o persoană de sex masculin.. S-a stabilit ulterior că era fratele conducătorului auto, în vârstă de 22 de ani. Şoferul autoturismului a declarat faptul că l-a ascuns pe fratele său în mașină cu scopul de a-l ajuta să ajungă în Olanda.

Cei doi cetățeni iranieni și mijlocul de transport au fost preluați de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Foto: arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.