Calafat: Migranţi ascunşi într-un TIR plin cu pământ pentru flori

Calafat: Migranţi ascunşi într-un TIR plin cu pământ pentru flori

839
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.P. Calafat au descoperit doisprezece migranţi, cetăţeni irakieni şi sri-lankezi, care au încercat să intre ilegal în România, ascunşi într-un spatiu special amenajat intr-un TIR încărcat cu pământ pentru flor.

migranti calafat 11.03.2015 2

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, ieri, la ora 12.00, la volanul unui autocamion marca Iveco, un cetăţean din Belarus, care transporta, conform documentelor de însoţire a mărfii, pământ pentru flori din Bulgaria pentru Lituania.

Procedând la verificarea mijlocului de transport, echipa comună formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari a descoperit în compartimentul marfă, într-un spatiu special amenajat, sub paleţii pe care se aflau saci cu pământ pentru flori, douăspezece persoane  de sex masculin, 10 dintre acestea fiind cetăţeni irakieni şi doi sri-lankezi.

Persoanele au fost preluate de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

4 COMENTARII

 1. #1
  Fan Stiinta
  Data de inscriere
   15-02-2011
  Locatie
   craiova brazda
  Mesaje
  2543

  Pai erau deja cu un picior in groapa

  Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
 2. #2
  Senior Member
  Data de inscriere
   22-01-2011
  Locatie
   craiova
  Mesaje
  527

  Soferul ca intotdeauna nu stia nimic despre clandestini ) P.S. acum i-au prins dar cine stie cate astfel de transporturi a facut. Firma probabil cu asta se ocupa nu cu pamant de flori.

  (.)(.)
 3. #3
  Member
  Data de inscriere
   23-02-2015
  Locatie
   Londra
  Mesaje
  111

  pfffff..

 4. #4
  Maniac
  Data de inscriere
   15-11-2009
  Locatie
   bals
  Mesaje
  3684

  astia tot de bine fug amaratii

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.