Cetăţean irakian ascuns într-un autoturism, descoperit la Calafat

Cetăţean irakian ascuns într-un autoturism, descoperit la Calafat

766
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – PTF Calafat au descoperit într-un autoturism, ascuns sub o pătură, un cetăţean irakian care intenţiona să treacă ilegal frontiera de stat a României.

Doi cetăţeni irakieni care călătoreau cu un autoturism marca Volkswagen cu numere de înmatriculare olandeze s-au prezentat, ieri, în jurul orei 07.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, pentru a intra în ţară. La controlul efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii au descoperit între bancheta din spate şi scaunele din faţă, acoperită cu o pătură şi bagaje, o persoană de sex masculin.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că acesta este un cetăţean irakian în vârstă de 39 ani. Persoana în cauză a declarat că este posesor al unui permis de rezidenţă german care i-a fost furat într-o discotecă din Sofia, motiv pentru care a apelat la cei doi prieteni pentru a-l transporta în Germania. Cetăţeanului irakian nu i s-a permis intrarea în ţară, iar conform protocolului româno-bulgar persoanele şi documentele au fost preluate de poliţia de frontieră bulgară în vederea continuării cercetărilor„, a precizat cms. şef Ivănoiu Romică, purtător de cuvânt S.T.P.F. Dolj.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.