Coliziune între două mașini Renault Megane și un Audi, lângă Pielești

Coliziune între două mașini Renault Megane și un Audi, lângă Pielești

7.407
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Două autoturisme Renault Megane s-au ciocnit, apoi una dintre mașini a fost proiectată într-un alt autoturism Audi care circula din sens opus, aseară, în jurul orei 20.45, pe D.N. 65, în afara localității Pielești. Două pasagere au fost rănite ușor.

 

Potrivit datelor IPJ Dolj, Sergiu Călinoiu, de 22 de ani, din Sibiu, în timp ce conducea un autoturism Renault Megane, din direcția Craiova spre Slatina, nu a păstrat distanța de siguranță și a intrat în coliziune cu un alt autoturism Renaul Megane, condus de Florentin Petrache, de 27 de ani, din Slatina, Olt pe care l-a proiectat pe sensul opus de deplasare, unde a intrat in coliziune cu un alt autoturism, Audi, înmatriculat în Anglia, care circula din sensul opus, fiind condus de Romeo Păun, de 35 de ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea.

 

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unei pasagere din Audi, Iuliana Barbu, de 35 de ani, din Drăgășani, precum și a Roxanei Cocoşilă, de 25 de ani, din Slatina, pasageră în autoturismul condus de tânărul de 27 de ani.

 

Accidentul s-a produs pe fondul neatenției. Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Foto: arhivă



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4207

    2 Renault Megane intre ele fara suparare.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie
  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     22-03-2013
    Mesaje
    247

    )) grrrrrrrrr ! bv alexandra !

  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6488

    Daca merg ca nebunii.. ce sa le faci? Cred ca singura solutia viabila in astfel de situatii cand vezi cate un reisar sa opresti undeva si sa il iei de urechi… poate poate se vor mai potolii pe viitor.

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.