Craiova: Circulație restricționată pe C. București, A.I.Cuza și C.S. Nicolaescu Plopșor

Craiova: Circulație restricționată pe C. București, A.I.Cuza și C.S. Nicolaescu Plopșor

994
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

În intersecţia Calea Bucureşti – Str. Horia, traversarea străzii Calea Bucureşti nu va fi posibilă, în perioada 15 noiembrie 2014, ora 08.00 – 24 noiembrie 2014, orele 18.00, şi se va efectuata prin intersecţiile alăturate. Motivul restricțiilor este desfăşurarea lucrărilor de reabilitare a liniei de tramvai. 

Pe de altă parte, începând cu  data de 16 noiembrie 2014, ora 2000, până pe data de 17 noiembrie 2014, ora 0600, se va închide circulaţia rutieră pe anumite sectoare de drum, în perioada desfăşurării activităţilor de preluare a buletinelor de vot de la secţiile de votare.

Restricţiile rutiere se vor impune pe următoarele străzi:

  • Str. Popa Şapcă;
  • Str. A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Unirii şi intersecţia cu str. Arieş;
  • Str. Unirii, tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.

În situaţia în care autovehiculele staţionate în parcările amenajate pe străzile A.I. Cuza şi C.S. Nicolaescu Plopşor, adiacente parcului English Park, obstrucţionează buna desfăşurare a preluării buletinelor de vot, aceste autovehicule vor fi ridicate şi relocate pe amplasamente din zonele aflate în imediata apropiere.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.