Craiova: După razia din piețe, razie în trafic! 2.000 de persoane au...

Craiova: După razia din piețe, razie în trafic! 2.000 de persoane au fost legitimate

740
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)
Controalele făcute, ieri, de polițiștii de la IPJ Dolj în piețele din oraș s-au mutat apoi, între orele 16:00 – 22:00, pe străzile Craiovei, unde oamenii legii au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă şi a încălcării regulilor de circulaţie. La acțiune au participat mai bine de 90 de poliţişti de la formaţiunile de poliţie rutieră, ordine publică, investigaţii criminale, dar şi luptători de la acţiuni speciale și jandarmi.
Peste 1.600 autovehicule au fost controlate în trafic, iar aproximativ 2.000 persoane au fost legitimate, ocazie cu care au fost constatate 576 abateri de natură contravenţională pentru care au fost aplicate amenzi de 97.920 lei. De asemenea, au fost reţinute în vederea suspendării 11 permise de conducere şi reţinute 23 certificate de înmatriculare, dar şi zece seturi de plăcuţe de înmatriculare.
Poliţiştii au pus în executare și cinci  mandate de executare a pedepsei, iar în urma activităţilor specifice desfăşurate a fost identificat şi un autoturism cu privire la care există indicii că ar fi sustras din Italia.
Astfel, poliţiştii au depistat un autoturism, de culoare neagră, despre care, în urma verificărilor efectuate, s-a constata faptul că acesta fusese furat de pe teritoriul Italiei. Autoturismul a fost indisponibilizat temporar la sediul I.P.J. Dolj până la stabilirea situaţiei juridice. În cauză au fost întocmite acte procedurale conform legislaţiei în vigoare pentru clarificarea situaţiei de fapt.
Pe de altă parte, în cadrul raziei organizate de IPJ Dolj, în municipiul Craiova, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Secţiile 3, 4 şi 5 Poliţie Craiova au pus în executare 5 mandate de executare a pedepsei închisorii, după cum urmează: B.FLORINEL, 47 ani, P.ALIN, 40 ani, Î.ROLAND, 43 ani, C.PETRIŞOR, 51 ani şi D.LUMINIŢA, 51 ani,  toţi din Craiova, pe numele cărora Tribunalul Dolj a emis mandate de executare a pedepsei privative de libertate, fiind condamnaţi la pedepse cu închisoarea între 3 ani şi 6 luni – 7 ani şi 3 luni, pentru comiterea infracţiunii de evaziune fiscală, fapte comise în perioada 2003-2005.
Cei în cauză au fost încarceraţi în arestul IPJ Dolj.


4 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2416

    e nevoie de bani la buget

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1366

    AR TREBUI CAT MAI DES ACESTE CONTROALE FOARTE BINE

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2528

    Pai sunt din ce in ce mai dese controalele..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    295

    Foarte bine, să facă curăţenie, pe mine nu mă deranjează, mă ştiu „curat”. Şi e bine şi pentru buget. Poate cresc pensiile şi salariile…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.