Craiova: Percheziții în magazinele și locuințele unor persoane bănuite de contrabandă

Craiova: Percheziții în magazinele și locuințele unor persoane bănuite de contrabandă

2.869
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

12 percheziţii au avut loc, în această dimineață, în Craiova, la punctele de lucru ale unor societăţi comerciale şi locuinţele unor persoane bănuite de contrabandă cu ţigări. Poliţiştii au ridicat aproximativ 3.000 de pachete ţigarete fără timbu de marcaj fiscal. Opt persoane cu vârste cuprinse 35 şi 48 de ani au fost aduse la sediul Secţiei 4 Craiova pentru audieri şi continuarea cercetărilor.

20150407_095014

Poliţişti din cadrul Secţiei 4 Craiova împreună cu poliţişti din cadrul Secţiilor de Poliţie 5 şi 6 Craiova şi sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale au efectuat 12 percheziţii în municipiul Craiova, dintre care 8 la locuinţele unor persoane, iar alte 4 la puncte de lucru ale unor societăţi comerciale din Piaţa Centrală Craiova. Persoanele vizate sunt bănuite de deţinere de produse din tutun în afara antrepozitului fiscal şi fără timbru de marcaj.

 

În urma percheziţiilor, oamenii legii au identificat şi ridicat în vederea confiscării 2.906 pachete (58.120 ţigarete) fără timbru de marcaj fiscal, de provenineţă din Moldova şi Ucraina. Valoarea pe piaţa neagră a ţigărilor ridicându-se la peste 27.000 lei. Pachetele de ţigări au fost predate Direcţiei Vamale din Craiova care urmează să stabiliească cu exactitate prejudiciul adus de către suspecţi bugetului de stat. În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

 

Acțiunea din această dimineață a beneficiat de sprijinul operativ și de specialitate al ofițerilor SIPI Dolj.



5 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     12-12-2012
    Mesaje
    165

    ”Contrabanda” e mult spus intr-o tara in care un pachet de tigari e 15 lei iar salariu minim si mediu nu iti permit nici sa fumezi un pachet pe zi. Mai degraba o necesitate pe care eu unul o sustin. Da, eu cumpar tigari la negru, si voi cumpara cat timp voi fuma. Si ca sa vorbim cinstit, tigarile de pe piata noastra, cele ”legale” adica taxate si accizate de stat sunt facute in bataie de joc, nu sunt bune de nimic ca de altfel cum sunt mai toate lucrurile in Romania.

    ''I fear the day that technology will surpass our human interaction. The world will have a generation of idiots.'' Albert Einstein. That day is today.
  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     09-03-2011
    Mesaje
    87
    Citat Mesaj initiat de MD.Cristian
    ” Mai degraba o necesitate pe care eu unul o sustin. Da, eu cumpar tigari la negru, si voi cumpara cat timp voi fuma.

    necesitate??? e doar o fita … nu iti permiti nu fumezi e simplu … e doar un viciu … necesitatile sunt mancarea si utilitatile .. chiar si masina (benzina) nu e neaparat obligatorie … chiar daca in ziua de azi ai nevoie pentru o libertate de miscare

    am fumat aproape 20 de ani .. m-am lasat … si nu din cauza pretului .. cu vreun an inainte sa ma las imi cumparam pachete de tutun si tuburi cu filtru si imi faceam singur tigarile … si apropo e legal si ieftin … sunt accizate tigaretele in sine nu tutunul… faceam comanda si imi venea coletul prin posta romana legal ..orium ieseam sub tigarile de contrabanda ca pret

  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     15-01-2015
    Mesaje
    17

    Pentru fumatori, va recomand tigarile Goldfield din liddle ( 11,5 lei pachet ) „Fabricate in Germania”. Nu o sa regretati

  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     12-05-2006
    Locatie
     IN YOUR MIND
    Mesaje
    554

    tigarile in Romania au cam aceleasi preturi k in afara…prea scumpe…la noi….!..acum fumeaza cn isi perimte sau cn nu poate sa se lase de fumat . Si cu Domnii ofiteri care au facut controale la fix ..au mers la sigur ..pentru k ce.i care vindeau nu cotizau …dc totusi sunt aceeasi .de ani de zile …care vand tigari ?

  5. #5
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3780

    lasati tutunul fratilor.se poate cu multa multa vointA

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.